Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Miminko po nehodě na Olomoucku zachraňovali svědci: Je v kritickém stavu

Autor: ČTK - 
20. října 2016
14:56

Roční dítě se ve čtvrtek těžce zranilo při nehodě dvou osobních aut u Velké Bystřice na Olomoucku. Vážná zranění utrpěla také jeho matka. Řidička druhého auta, která pravděpodobně vjela do protisměru, vyvázla bez zranění. Podle mluvčího záchranné služby Zdeňka Hošáka utrpělo dítě vážná poranění hlavy, v kritickém stavu skončilo v nemocnici. Silnici museli policisté kvůli nehodě uzavřít.

Nehoda se stala po 11:30 na silnici I/35 před odbočkou na Přáslavice u obce Velká Bystřice. „Osobní vozidlo, které jelo ve směru od Ostravy, z dosud přesně nezjištěných příčin přejelo do protisměru, kde se čelně střetlo s osobním vozidlem jedoucím od Olomouce,“ řekla krajská policejní mluvčí Irena Urbánková. Podotkla, že silnici museli policisté zcela uzavřít, doprava je odkláněna přes okolní obce.

Matka s dítětem jela směrem z Olomouce. Dítě z vozidla vyprostili kolemjdoucí řidiči, ženu museli vyprostit z auta hasiči. „Dítě utrpělo velmi vážná poranění v oblasti hlavy. Po komplexní prohlídce a ošetření jej v kritickém stavu přepravila posádka na oddělení urgentního příjmu Fakultní nemocnice v Olomouci. Maminka utrpěla zhmožděniny celého těla a několik menších řezných poranění,“ řekl mluvčí záchranné služby Zdeněk Hošák. Převezena byla do Vojenské nemocnice v Olomouci.

Řidička z druhého osobního auta skončila po nehodě v péči hasičského psychologa. Příčinu a okolnosti nehody a míru zavinění policisté zjišťují.

lalia ( 20. října 2016 15:32 )

Patrasová konečně přišla k rozumu.To to trvalo.Teď je vidět ve tváři,že je spokojená,našla si lásku.To jsem ji radila hned a jsem ráda,že to tak dopadlo.Proč by měla dědkovi nevzhlednému ustupovat a nechat se trápit jeho nevěrami.Má co chtěl a bude litovat,pozdě.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání