Sobotní nákup na náplavce u Vltavy v Praze 2 se pro mnoho Pražanů i přespolních nakupujících stal nepostradatelnou víkendovou záležitostí. Stánkového prodeje těch nevybranějších lahůdek si můžete opět dopřávat už od soboty 4. února.

Farmářské tržiště se z předchozích let pyšní tím, že dalo příležitost vyniknout spoustě začínajících projektů, jako například snídaňové kaše, drobní pekaři, vývary do kelímků, bylinkové sirupy nebo foodtrucky s burgery. V průběhu následující sezony se proto dají očekávat další zajímavé nápady v podobném duchu.

V neposlední řadě se na náplavku vrátila také česká zelenina, ovoce nebo maso. Své místo opět našly také uzeniny, sýry, jogurty, mléko, pečivo, laskominy a nepřeberné množství občerstvení. Otevřeno bude s přihlédnutím k aktuálnímu počasí každou sobotu od 8 do 14 hodin.

Na návštěvu se těší také desítka organizovaných tematických akcí, během kterých bude na Rašínově nábřeží k dispozici vždy něco speciálního. Letos se bude ještě víc klást důraz na tuzemské produkty. Jakmile začne být v Praze hezky, můžete se na první akci s názvem „Růžový máj“ těšit v sobotu 13. května, následující akce pak na sebe nenechají dlouho čekat.