Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Záhadná smrt milovnice (†33) zvířat: Zemřela, když pomáhala pejskovi

Autor: lm - 
11. března 2017
22:01

Zemřela, když se snažila zachránit život jiné živé bytosti. Třiatřicetiletá žena, která pomáhala jako dobrovolnice v útulku pro zvířata, byla minulou sobotu nalezena mrtvá v lese v americké Indianě. Patrně se tam vydala za zatoulaným psem.

Jacqueline Watts (†33) byla pohřešovaná od minulého pátku, kdy nepřišla domů, a její manžel po ní proto nechal vyhlásit pátrání. Třiatřicetiletá žena milovala zvířata a ve volném čase pracovala jako dobrovolnice v útulku, vedla charitativní organizaci a starala se o nemocné králíčky. Její láska k němým tvářím se jí ale patrně stala osudnou.

Žena byla naposledy spatřena minulý pátek, kdy se vydala hledat desetiletého pudla Ringa, který se pár dní předtím zaběhl rodině žijící v americké Indianě. Jacqueline Watts se při pátrání vydala k řece Flatrock River. Policie našla její nastartované auto v lese s otevřenými dveřmi a zapnutými výstražnými světly. Uvnitř ležela její kabelka a telefon. Pátrání po ženě v přilehlém okolí bohužel nemělo šťastný konec.

Jacqueline byla v sobotu nalezena mrtvá v písčině u řeky. Policisté nedaleko objevili i zatoulaného psa Ringa, bohužel rovněž mrtvého. Přesnou příčinu smrti ženy objasní až nařízená pitva. Objevily se ale spekulace, že Jacqueline patrně ztratila rovnováhu, když se snažila pudlíka vytáhnout z řeky a sama utonula.

mistr_yoda ( 12. března 2017 08:49 )

Mrtvá čoklařka, dobrá čoklařka.

Zobrazit celou diskusi
Další články
Články odjinud