Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokující video: Policista surově mrskl s dívkou (22) o zem, prý je napadla

Autor: lm - 
24. dubna 2017
09:49

Na sociálních sítích se šíří video z brutálního zásahu proti 22leté vysokoškolačce v coloradském Fort Collins. Policista s dívkou nevybíravě mrskl o zem poté, co jednoho ze strážníků prý udeřila.

Coloradská policie obdržela ve čtvrtek večer hlášení o potyčce v jednom z barů ve Fort Collins. Po příjezdu policistů se mladá vysokoškolačka Michaella Surat (22) pokusila z místa odtáhnout svého přítele, který se do roztržky předtím zapojil. Jenže se kvůli tomu dostala do konfliktu se strážníky.

Dívka prý jednoho ze strážníků udeřila, což se jí stalo osudným. Policista ji chvatem povalil na zem a pak jí nasadil pouta. Poněkud brutální zákrok natočil jeden z přihlížejících. Po zveřejnění na internetu se mnoho lidí podivuje, jestli policista musel být tak surový. "Vždyť váží asi tak 40 kilo. Chudák holka," napsal jeden z šokovaných diváků.

Místní policie ale za chováním svých strážníků stojí. Podle nich šlo o standardní postup v případě napadení policisty. Michaella Surat kvůli tomu stane i před soudem.

karelka ( 24. dubna 2017 10:22 )

To jsem taky viděl jak se mu brutálně postavila.....nakonec u nás stačí přejít na červenou a je z toho taky zásah jak na vraha a lidi ti ještě schvalují....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání