V úterý nás čeká zataženo až oblačno, déšť nebo přeháňky. Večer přijdou od západu sněhové nebo smíšené srážky. Na horách očekávejme místy i vydatné sněžení. V horských oblastech by měli řidiči dát pozor na možné sněhové jazyky nebo i závěje. Nejnižší noční teploty +3 až –1 °C, ojediněle náledí. Nejvyšší denní teploty 5 až 9 °C.

Ve středu můžeme čekat sněhové přeháňky na většině celého území Česka. Na horách na severu a severovýchodě místy vydatné. K večeru bude také ubývat srážek a oblačnosti. Noční teploty +2 až –2 °C. Ojediněle náledí. Nejvyšší denní teploty 2 až 6 °C.

Polojasno bude na severozápadě Čech ve čtvrtek. V jihovýchodní polovině území budou stále sněhové přeháňky a vysoká oblačnost, která by měla k večeru opět ustávat. Noční teploty až –3 °C, v Čechách –2 až –6 °C. Nejvyšší denní teploty 3 až 7 °C. Na horách na severu a severovýchodě bude stále pokračovat tvorba sněhových jazyků a závějí.

V noci až –9 °C

V pátek se vyskytnou ojediněle mlhy a na východě Čech místy zvětšená oblačnost. Během dne od severozápadu bude přibývání oblačnosti, později místy, hlavně na severu slabý déšť nebo mrholení, ve vyšších horských polohách by mohlo i slabě sněžit. Nejnižší noční teploty –2 až –6 °C, při sněhové pokrývce kolem –9 °C. Nejvyšší denní teploty 7 až 11 °C.

Na víkend čekejme opět oblačno až zataženo, na většině území déšť nebo přeháňky, od vyšších poloh, přechodně i v nižších polohách srážky smíšené nebo sněhové. Noční teploty v sobotu čekejme od +4 až –1 °C, v dalších dnech +2 až –3 °C. Nejvyšší denní teploty 7 až 11 °C, v sobotu místy až 13 °C.

VIDEO: Předpověď počasí na celé svátky s Dagmar Honsovou:

Video
Video se připravuje ...

Velikonoce na sněhu!? Podívejte se na kompletní předpověď počasí na celé svátky. Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
17 fotografií