Pondělí bude velmi připomínat víkendové počasí ideální na odpolední piknik v trávě. Pokud jste řidiči, tak se připravte na ranní mlhy. Během dne očekávejte polojasno. Noční teploty 10 až 6 °C. Nejvyšší teploty 20 až 22 °C. Mírný severozápadní vítr.

V úterý teplota povyroste o další dva stupínky vzhůru. Vyrazte si zasportovat třeba na brusle, dokud nebude vedro. Po většinu dne očekávejte polojasno. Noční teploty 11 až 7 °C. Denní teploty 22 až 24 °C. Slabý severozápadní vítr.

Od středy se můžete opět začít opalovat. Pokud máte chuť projít si památky, tak je tento den ideální. Teplota totiž nepřesáhne 25 stupňů. Noční teploty 10 až 6 °C. Slabý severozápadní vítr.

Ve čtvrtek vyrazte k vodě. Doporučujeme přírodní koupaliště, kde se schováte před sluníčkem pod stromy. Noční teploty 14 až 10 °C. Denní teploty 27 až 29 °C. Slabý jižní vítr.

Pokud nestihnete vodu ve čtvrtek, pátek nebo víkend bude ke koupání jako stvořený. Bude polojasno, na západě odpoledne s přeháňkami a bouřkami. Noční teploty 18 až 14 °C. Denní teploty 27 až 29 °C. Mírný jihozápadní vítr.

Sobota bude kopírovat předešlé dva dny. Na nebi ani mráčku a slunce bude i nadále pražit. Tropů se však nebojte. Noční teploty 19 až 15 °C. Denní teploty 27 až 29 °C. Slabý jihozápadní vítr.

V neděli by mělo být polojasno, místy přeháňky a bouřky. Noční teploty 20 až 16 °C. Denní teploty 26 až 28 °C. Slabý severozápadní vítr.

Fotogalerie
13 fotografií

Podívejte se na tipy s Dagmar Honsovou:

Video
Video se připravuje ...

Sex a počasí: Ženy to rády v létě, mužům haraší s příchodem zimy Blesk TV