Ve středu noční teploty neklesnou pod 7 °C, ve dne bude 14–18 °C. Nebe bude oblačné až zatažené. Místy bude pršet. Čtvrteční nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi 6–10 °C, přes den bude 16–20 stupňů. Obloha se místy rozjasní, na většině míst bude ale stále oblačno s ojedinělými přeháňkami.

V pátek bude přes den 13–17 °C, v noci teplota neklesne pod 5 stupňů. Počasí bude oblačné až polojasné, místy zaprší. V sobotu se obloha rozjasní, ráno se ale mohou objevit mlhy. V noci neklesne teplota pod 4 °C, přes den bude 16–20 stupňů. Neděle rovněž může začít mlhami, přes den bude ale jasno s teplotami 18–22 °C. V noci se ochladí až na 5 °C.

Následující týden začne jasnou oblohou, postupně se ale zatáhne nízkou oblačností. Ojediněle může mrholit. Noční teploty se budou pohybovat mezi 4–8 stupni, přes den bude 19–23 °C, v následujících dnech 17–21 °C.

Video
Video se připravuje ...

Podzimní počasí zaskočilo řadu motoristů na jižní Moravě. Policie apeluje, aby se na řízení ve ztížených povětrnostních podmínkách více soustředili. Video z okolí Brna. Zdeněk Matyáš

Fotogalerie
10 fotografií