Pondělí bude kopírovat nedělní krásné počasí. Nad hlavami budeme mít modré nebe, slunce a ojediněle mráčky. Teploty dosáhnou 22 stupňů Celsia. Tento den bude vybízet k odpolednímu rande s piknikem v parku nebo strávení času po práci s knihou pod stromem.

V úterý se mírně ochladí. Skoro jasné počasí bude stále přívětivé k strávení dne venku. Teplota se sníží jen o stupínek na 21 stupňů Celsia. Tohle bude poslední krásný den tohoto podzimu. Tak si ho pořádně užijte.

Ve středu totiž bude zataženo a teploty spadnou na 17 stupňů Celsia. Pošmourný den tak bude vybízet k strávení dne u romantických uplakaných filmů a dospávání deficitu z víkendu.

Ve čtvrtek si možná budete myslet, že se konečně zase na pár dní oteplí. Ale bohužel ne. Tento den bude o poznání příjemnější než ten předešlý. Nebude takové pošmourno. Skrz mraky se prodere pár sluneční paprsků. Teploty tím stoupnou na 18 stupňů.

V pátek se vrátíme do depresivní nálady, nebo spíše nenálady. Zamračená obloha bez slunce bude vybízet zase k lenošení u filmů a poslechnu melancholické hudby. Spadnutí teploty na 16 stupňů Celsia nám taky na náladě nepřidá.

Sobotní plány na venkovní aktivity raději zrušte, nebo se vybavte pláštěnkami a deštníky. Během dne by mělo několikrát pršet. Teploty se v tento den vyhoupnou na příjemných 18 stupňů Celsia.

A v neděli se můžete vydat třeba k vodě krmit labutě v podzimním kabátu. Slunce se bude drát skrz mraky a teploty klesnou na pouhých 14 stupňů. Deště už se ale bát nemusíte. A jelikož nebude ošklivo, byla by škoda strávit poslední den týdne doma mezi čtyřmi stěnami.

Fotogalerie
12 fotografií