Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mrtvé ošetřovatelky z nehody s českým kamionem: Tři z nich nastoupily jen minuty před nehodou

Autor: aba - 
21. října 2017
05:01

Hrůzná nehoda mikrobusu a českého kamionu z minulého víkendu si vyžádala smrt osmi lidí. Tragickým řízením osudu však tři z mrtvých ošetřovatelek neměly v osudný čas v autě vůbec být. Nastoupily, jen aby byly dříve s rodinou…

K děsivé nehodě došlo na Slovensku minulý víkend. V noci z pátku na sobotu kolem čtvrté ráno se v zatáčce čelně srazil minibus s náklaďákem. Na místě zemřel řidič a šest ošetřovatelek, které se s ním vracely z Rakouska, kde pracovaly. Sedmá zemřela v neděli v nemocnici.

Podle serveru Cas.sk ale tři z nich v osudném autě smrti vůbec neměly sedět. Původně se vracely s druhým řidičem, kterému šéfuje Marián Bartoš. Před Bratislavou ale z jeho auta ženy vystoupily a nastoupily k Milanu Bančejovi (†54), který jel rychlejší trasou a tak je domů měl dovézt dřív. Chvíli potom už ale byly mrtvé.

„Mám výčitky svědomí, i když za to nemůžu,“ říká Bartoš. „Je mi to líto a všem pozůstalým vyjadřujeme upřímnou soustrast. Stále se z toho nemůžeme vzpamatovat,“ říká šéf šoféra, který tři ošetřovatelky přesadil do auta smrti.

Policie nehodu prošetřuje. Je možné, že za tragédii může mikrospánek řidiče a přejetí vozu do protisměru. Výsledky přinese až odborná expertiza.

Video: Tříčlenná rodina zahynula po srážce s kamionem.

raduz10 ( 21. října 2017 08:49 )

Nehoda sa nestala v ziadnej zakrute ale na rovnom useku, takze neviem kde beriete taketo zavadzajuce informacie. Denno denne tade chodim, tak to tam doverne poznam. No a podla poslednych informacii sa pracuje s verziou, aj stopy na ceste tomu tak ukazuju ze na chybe bol vodic prepravujuci dodavky. Uvidime aky bude zaver vysetrovania.

copy ( 21. října 2017 07:04 )

minúty pred nehodou? Ak nastupovali v Bratislave, tak to nastupovali takých 130 km pred nehodou. Ale keď teda píšete, že len pár minút...

odol ( 21. října 2017 06:06 )

 Prečo je tak dôležité zdôrazňovať,že kamión bol český??Veď paradoxom je,že jeho vodič bol zo Slovenska...Vodiča už prepustili s nemocnice,prišla si pre neho jeho mamička.Určite už mohol vypovedať a asi je niekde závažný problém,keď ani slovenský bulvár zatiaľ nič nevyčmuchal- kto zapríčinil nehodu! Jediné čo s toho mala ,,česká strana,,že jej zostal zničený kamión,prepravovaných tovar a onania s našimi úradmi pri vyšetrovaní nepríjemnej udalosti... Neviem,či by nebolo lepšie sa tomu ,,bulvárne nevenovať,,je to strašná tragédia,čerstvá,citlivá...iba ak by to bolo dobré varovanie všetkým tupoňom v premávke,že čo sa môže stať-že stačí okamžik a ,,všechno je jinak,,.. P.S:Želám šťastnú ruku pri voľbách!!! Jozef s Bratislavy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání