V pondělí vytáhněte čepici, šálu, rukavice a teplý kabát. Přestože bude polojasno, teploty nepřesáhnou 8 stupňů Celsia. Pokud máte chuť vyrazit na romantickou schůzku, doporučujeme si ji přeložit na druhou polovinu týdne. Ovšem pokud máte chuť druhého přimět k tulení a eskymáckým polibkům, hurá na krmení labutí. Večer očekávejte 5 stupňů.

V úterý bude velmi obdobné počasí tomu z předešlého dne. Na nebi přibude mraků, ale teploty se budou stále držet na 8 stupních Celsia. Jestli se chystáte vracet se domů večer, očekávejte pořádnou kosu. Teploměry naměří pouhý 1 stupeň Celsia. Doporučujeme se tedy neopíjet, abyste se náhodou nezapomněli v noci na lavičce.

Ve středu nás bude šimrat slunce do tváří. Ubude mraků a teploty se vyšplhají na 10 stupňů Celsia. Na mikinu to sice nebude, ale zimní kukly můžete přes den nechat doma. Na večerní běh už se ale asi hodit budou. Po setmění očekávejte 3 stupně Celsia.

Ve čtvrtek povyroste teplota na 11 stupňů Celsia. Den bude vybízet k odpolední procházce, při které můžete pozorovat různé tvary mraků na obloze. Tento den je jako stvořený pro hloubavou romantickou schůzku, při které můžete fantazírovat o tom, co nebo kdo poletuje na nebi. Noc nebude tak vražedná jako předešlé dny, teploty spadnou jen na 6 stupňů.

Pátek bude nejhezčím dnem týdne. K čepici do 11 stupňů Celsia si nezapomeňte sluneční brýle, aby vám sluníčko nevypálilo sítnici. Na popíjení odpoledního piva na zahrádce to úplně nebude, ale myslíme si, že tohle bude poslední možnost, kdy jít pouštět papírové draky. V nadcházejících dnech a týdnech by vám totiž mohly upadnout prsty. Večer bude stejně chladno jako ve čtvrtek.

Sobotní den si pořádně užijte, bude to poslední teplý podzimní den, kdy si můžete užít 11 stupňů Celsia. Pak už se jen bude ochlazovat. A tak si nenechte zkazit náladu pár mráčky nad hlavou. Vyjděte do parků a nasajte vůni spadaného listí, vykouzlí vám to úsměv na tváři. A pokud vyrazíte na party, teple se oblečte. V noci totiž klesnou teploty na pouhé 3 stupně Celsia.

V neděli nic nedělejte, alespoň ne venku. Sluníčko přebijí mraky a co chvíli se nám nad hlavami vyrojí déšť. Užijte si tak den doma při odpočinku a lebedění u filmů. Ale pokud jste milovníky deště, směle do kaluží. Ale pozor na rýmu! Během dne bude příjemných 10 stupňů Celsia, v noci 4 stupně.