Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Miliardářští manželé viseli oběšení vedle sebe: Byla to vražda, obává se policie

Autor: csk - 
22. ledna 2018
15:00

Smrt miliardářského páru krátce před koncem loňského roku šokovala nejen Kanadu. Farmaceutického magnáta Barryho Shermana a jeho ženu našli oběšené v jejich luxusním sídle. Těla navíc visela vedle sebe. Policie se začala přiklánět k verzi, že se jednalo o vraždu!

Po nálezu těl oběšených vedle sebe policie předpokládala, že Sherman zabil nejdříve svou ženu a pak vztáhl ruku sám na sebe. V domě totiž nebyly žádné známky násilného vniknutí. Nikde v sídle však nebyl nalezen žádný dopis na rozloučenou nebo jakákoli zmínka o okolnostech tragické události.

Po více než měsíci se kriminalisté začali přiklánět k verzi, že šlo o cizí zavinění. Manželský pár měl na rukou stopy pout. Další okolnosti však zatím nejsou známy. Případný pachatel po sobě nenechal žádné další stopy.

Smrt páru vyděsila celou Kanadu. Shermanovi byli známí pro svou dobrosrdečnost a filantropii, velkou část svých rozsáhlých finančních prostředků dávali na dobročinné účely. V Česku je farmaceutická firma Barryho Shermana Apotex asi nejvíce známá růžovými tabletkami proti bolestem Ibuprofen.

VIDEO: Kriminalisté vyšetřují vraždu v Praze-západ.

kajineknahrad ( 22. ledna 2018 16:39 )

Chtěl bych upozornit dotyčné, že tu máme miliardáře Babiše a jeho ochránce Zemana, který má plat 258.000,-Kč měsíčně a k tomu 250.000,-Kč náhrad.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání