Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Studentku (†17) našli mrtvou s roztavenými sluchátky v uších: Zabil ji telefon!

21. února 2018
20:05

Když sanitka přivezla sedmnáctiletou studentku Luizu do nemocnice v brazilském Riacho Frio, nestačili se lékaři divit. V uších totiž měla roztavená sluchátka od svého telefonu.

Bezvládné tělo Luizy Pinhero našla jedna z jejích příbuzných. Podle ní byla v bezvědomí a hned na místě bylo jasné, co se stalo.

"Příbuzní uvedli, že mladou ženu zabil elektrický proud, protože její mobil v nabíječce a telefon i sluchátka, která měla v uších, se roztavily," řekl mluvčí nemocnice místním médiím.

Podle něj se dívka dostala do nemocnice až hodinu poté, co utrpěla elektrický šok. "Podle příbuzných ji zabil ten výboj, ale příčinu smrti teprve potvrdí pitva," uvedl mluvčí.

Podle něj by mohla hrát totiž roli i bouřka. V době Luiziny smrti sice nepršelo, ale blýskalo se. Případem se zabývá policie.

VIDEO: Tragédie na Rakovnicku: Tělo 13leté dívenky našli oběšené na stromě

Video  Tragédie na Rakovnicku: Tělo 13leté dívenky našli oběšené na stromě  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

sores ( 22. února 2018 10:25 )

PC, mobil, tablet, sluchátka atd.atd. bez čeho se hlavně mladý neobejdou je dobrý sluha ale zlej pán. Dříve vše fungovalo i bez těchto věcí ale dnes je to nemožné,nechápu.

villon ( 21. února 2018 22:21 )

Pamatuju případ asi 40leté ženy, která měla v nabíječce robertka a chytrý dildo. Současně je měla i zavedené. Došlo k přeskočení jiskry skrz vaginální stěnu do konečníku a to se teprve děly věci. Seškvařený sluchátka hadr... Tři dny se tenkrát hasilo, tušim čtyři profesionální sbory a několik dobrovolných spolků se na tom paneláku vystřídalo. O přístřeší přišlo 10 rodin s dětmi a čtyři páry důchodců. Jedním slovem: masakr.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání