V pátek bude jasno až oblačno, s nočními teplotami mezi -9 a -13 °C, ojediněle naměříme až -18 °C. Přes den se postupně zatáhne, můžeme počítat s oblačnou oblohou, místy nás překvapí slabé sněžení s denními teplotami pohybujícími se mezi -4 až 0 °C. Na východě republiky budou teplotní výkyvy výraznější s teplotou -7 až 3 °C.

Foukat přes pátek a sobotu moc nebude, mírný jihovýchodní vítr nepřinese komplikace. Obloha zůstane přes sobotní odpoledne oblačná až zatažená, místy počítejte se sněžením. Noční teploty budou nadále mrazivé s teplotami mezi -10 a -6 °C. Přes den se teplota vyšplhá od -2 do 2 °C, při polojasné obloze dokonce až k 4 °C.

Neděle přinese mírný jihozápadní vítr a noční teploty mezi -6 až -2 °C. Jarního sluníčka si v neděli bohužel příliš neužijeme, pokračovat bude trend zvyšující se oblačnosti. Ta přinese ojediněle déšť, řidiči by měli zůstat ostražití kvůli možnému výskytu mrznoucích srážek. Počasí na horách bude nadále příznivé pro všechny lyžaře, přes nedělní odpoledne očekávejte nadílku čerstvého sněhu. Denní teploty se udrží kolem nuly s maximem -4 °C, výjimečně se místy ohřejeme až na 7 °C.

Video
Video se připravuje ...

Počasí s Dagmar Honsovou Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený

Fotogalerie
18 fotografií