V pátek bude oblačno až zataženo, na většině území nás potrápí déšť. V horských oblastech mohou být přeháňky smíšené se sněhem, místy se očekává i sněžení. Teploty se vyhnou extrémům, noční se budou pohybovat kolem nuly s maximy 2 až -2 °C, pouze místy naměříme -5 °C. Denní teploty se budou s blížícím se koncem zimy postupně zvyšovat, v pátek vyšplhá rtuť teploměru na 6 až 10 °C.

Pátek i sobotu bude provázet mírný jihozápadní vítr, sobotní počasí celkově nepřinese mnoho změn. Obloha bude stále zamračená, noční teploty s 2 až -2 °C kopírují ty páteční. Příjemnou změnu přinesou zvyšující se denní teploty, které se budou pohybovat mezi 10 a 14 °C.

Neděle bude konečně více připomínat jaro. Obloha se zpočátku mírně pročistí, očekávat můžete oblačno až polojasno, odpoledne s sebou však přinese zvyšující se oblačnost i déšť. Teploty se budou nadále zvyšovat, v noci teploměry naměří mezi 4 až 0 °C, nejnižší denní teploty se budou pohybovat kolem 12 °C, ty maximální přinesou až neuvěřitelných 16 °C. Jaro ve vzduchu bude nakonec doprovázet i příjemný mírný jihovýchodní vítr.

Fotogalerie
10 fotografií