V pondělí počítejte s výrazným ochlazením. Začátek týdne přinese pouhých 9 stupňů Celsia. Během dne by měla být i zatažená obloha a občasný déšť. Doporučujeme ráno vyrazit s deštníkem. V noci se ochladí na 6 stupňů.

V úterý se mírně oteplí. Na nebi vykoukne mezi mraky slunce a teploty dosáhnou příjemných 11 stupňů. Zimní výbavu tak můžete odložit. Vytáhněte jarní bundy a lehké kabáty. Po setmění se ochladí na 6 stupňů.

Ve středu se ochladí na 9 stupňů Celsia. Na nebi budou poletovat mraky a mezi nimi bude prosvítat slunce. V noci se opět ochladí na 6 stupňů.

Čtvrtek by měl být nejteplejším a zároveň i nekrásnějším dnem týdne. Na nebi by neměl být ani mráček a sluneční paprsky by měly ohřát Prahu na 12 stupňů Celsia. V noci se pak ochladí na pouhý 1 stupeň.

Pátek přinese ochlazení na 9 stupňů Celsia. Kromě pádu teplot nás čeká i pošmourné nebe. V noci očekávejte 4 stupně.

Sobota přinese skoro aprílové počasí. Na nebi by mělo svítit sluníčko, zároveň by ale mělo i chvilkami pršet. Teploty se během tohoto dne vyšplhají na příjemných 11 stupňů Celsia. Po setmění by měl přijít pokles na 5 stupňů.

V neděli očekávejte obdobné počasí jako v sobotu. Během dne si užijeme sluníčka i dešťových přeháněk. Teploty by během dne měly vystoupat jen k 9 stupňům Celsia. Po setmění se ochladí na 4 stupně.

Podívejte se, jak si lidé v Praze užívali jarní závěr víkendu:

Fotogalerie
10 fotografií

Speciál s Dagmar Honsovou:

Video
Video se připravuje ...

Speciál počasí – povodně Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený