V pondělí se i přes oblačné nebe vyšplhají teploty na příjemných 10 stupňů Celsia. Ovšem večer očekávejte značné ochlazení na 0 stupňů Celsia. Proto doporučujeme nechat si u sebe čepici, šálu i rukavice. Po zbytek týdne se vám budou taky hodit. 

V úterý bude oblačná obloha. Teploměry by měly naměřit příjemných 10 stupňů Celsia. V noci ale přijde velký pád na 2 stupně Celsia. Proto doporučujeme si vzít na večer teplejší oblečení, ať nenastydnete.

Ve středu si do práce přibalte deštník. Během dne by mělo slabě pršet. Teploty by měly dosahovat až 11 stupňů Celsia. Zamračená obloha nám na náladě moc nedodá, proto doporučujeme vzít si kromě deštníku i sladkou svačinu. Večer se ochladí na 5 stupňů.

Ve čtvrtek bude polojasno. Sluníčko nás bude šimrat do tváří. Teploty se vyšplhají na příjemných 10 stupňů Celsia. Po setmění se ale zase oblečte, jako kdyby byla zima. Teploměry naměří pouhé 3 stupně.

Pátek by měl být nejošklivějším a také nejchladnějším dnem týdne. Teploměry naměří jen 8 stupňů Celsia. Navíc si nezapomeňte vzít do práce deštník, během dne by mělo pršet. V noci se ochladí na pouhé 3 stupně, tak se na večer teple oblečte. 

V sobotu si užijeme sluníčka mezi mraky. Teploty by měly dosahovat velmi příjemných 14 stupňů Celsia. Pokud tedy plánujete romantickou procházku, je sobota nejideálnějším dnem v týdnu. Večer se teple oblečte, teploty klesnou na 4 stupně.

Neděle by měla být nejteplejším dnem týdne. Teploměry by měly naměřit až 16 stupňů Celsia. Pokud se chystáte strávit den venku, tak si s sebou přibalte deštník. Během dne by mělo několikrát zapršet. V noci se ochladí na 6 stupňů.

Dagmar Honsová o povodních:

Video
Video se připravuje ...

Takhle vznikají jarní povodně: Vše o odtávání sněhu s Dášou Honsovou Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený