Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Záhadná smrt v dovolenkovém ráji: Ztracené rodiče s dětmi našli mrtvé na pokoji!

Autor: jh - 
25. března 2018
12:58

Rodina Sharpova z americké Iowy se rozhodla uniknout chladnému březnu ve slunném Mexiku. Z dovolené se však již nevrátili. Těla rodičů a jejich dvou malých děti byla nalezena ve čtvrtek v jejich pronajatém apartmánu. Ačkoliv není známá příčina jejich náhlého úmrtí, podle policie nešlo o násilnou smrt.

Kevin Sharp (†41) s manželkou  (†38) a jejich synem Sterlinem (†12) a dcerou Adrianou (†7) z USA odletěli do mexického města Cancún, oblíbeného letoviska pro turisty ze Spojených států. Pronajatým autem se pak svezli do zhruba 130 kilometrů vzdáleného Tulumu, kde je ale namísto pohádkové dovolené potkal smutný osud.

Když se rodina nevrátila ve středu zpátky do svého domova v americkém Crestonu, kontaktovali jejich příbuzní policii a americké velvyslanectví, načež začala rozsáhlá pátrací akce. Poslední zpráva, kterou Sharpovi odeslali, informovala příbuzné, že v pořádku dorazili do apartmánu. V něm ale později za záhadných okolností všichni čtyři zemřeli.

Podle policie s největší pravděpodobností nešlo o vraždu, protože na tělech rodinných příslušníků nebyly žádné známky násilí. V potaz tak přichází otrava jídlem či plynem. Bližší informace však odkryje až soudní pitva.

Video: Australský podnikatel zahynul při parasailingu v Thajsku, spadl do moře

zdeniii ( 25. března 2018 15:40 )

To teda kecáš, řekl že z “něj všechno vyšlo” 😀😀☝️

jasnovidec01 ( 25. března 2018 14:05 )

kreténe.... hezkou neděli i tobě zlatíčko

kdoasi ( 25. března 2018 14:03 )

Ty demente, Kramňoch se k vraždě nepřímo přiznal, když řekl do telefonu své příbuzné, že mu všechno v Egyptě vyšlo. Tak ať v base shnije, parchant.

jasnovidec01 ( 25. března 2018 13:23 )

Ještě že tam nebyl Petr Kramný zase by dostal dalších 28 let za zabití elekřinou......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání