Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hilšer ukázal nateklý megapysk. Kdo takhle zřídil prezidentského kandidáta?

Autor: AKu, Ivo Horváth - 
26. března 2018
18:00

S opuchlým obličejem skončil v neděli bývalý prezidentský kandidát Marek Hilšer (41). Za obřím rtem nehledejte násilníka, ale žihadlo, které »vyfasoval« při kontrole vlastních včel. Zachránit ho musela manželka Monika, a to přesto, že ho musela „přeprat“.

První pomoc vášnivému včelaři poskytla jeho manželka lékařka záchranky Monika (28). „Já jsem zrovna odněkud přicházela a ze dvora uslyšela volání ze střechy, kde má Marek úly. Bohužel dostal při odzimování včel žihadlo,“ řekla Blesku.

Manžela prý chtěla ošetřit prostředky, které potlačují alergickou reakci. „Ale on prostě nesnáší krémy a masti. Takže jsme se tam chvíli honili po střeše,“ popsala. Nakonec vyhrála. Svého muže odchytla a tvář mu namazala. „On sám sobě si nakonec naordinoval jinou medicínu - jednoho panáka slivovice,“ svěřila se.

Hilšerovi brzy otrnulo a na Facebooku, kam umístil svoji fotku, žertoval: „Za botox se platí velké peníze, ale včelí žihadlo je zadarmo! Doufám, že to splaskne, jinak si asi budou myslet, že Češi jsou fakt exoti.“ Narážel tak na fakt, že ho ani včelí útok neodradil od plánu odcestovat na konferenci o EU na Ukrajině.

Marek Hilšer skončil v lednové volbě hlavy státu pátý z devíti kandidátů, když nasbíral 454 949 hlasů (8,83 procenta). Politické budoucnosti se nevzdává, na podzim chce v Praze zabojovat o křeslo v Senátu. 

buban ( 26. března 2018 21:07 )

No tak on se snad zviditelňuje kulivá tomu, že chce být zvolen do senátu-do doživotní trafiky. Coby lékař by musel občas ordinovat-s výsledkem nejistým,kdežto jako senátor se zasedání senátu vůbec nemusí dlouhodobě účastnit-viz Čuba.

Labello ( 26. března 2018 20:04 )

Ten pán vůbec nemá žádnou důstojnost, fotí se s oteklým pyskem jako nějaký puberťák, stejně působil, když si svlékal triko a producíroval se polonahý. Rozhodně bych si nepřála mít lékaře, který se takto chová a už vůbec ne jako prezidenta této země.

stanislava ( 26. března 2018 19:22 )

STRUČNĚ A JASNĚ. DEBIL PO MRTVICI.

20tina12 ( 26. března 2018 19:20 )

 Nyní je to fešák jaksepatri🤣🤣

janebulim ( 26. března 2018 19:08 )

Nedopadlo to dobře, včela uhynula.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa