Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Miminko z Teplic někdo zavraždil: Hodil ho do kontejneru kousek od babyboxu!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: ČTK ljš - 
20. dubna 2018
09:22

Další hrůzná smrt miminka! Policie vyšetřuje od čtvrtečního večera v Teplicích smrt novorozence. Tělíčko leželo v kontejneru několik desítek metrů od zdejší nemocnice, která přitom disponuje babyboxem. Případ kriminalisté šetří jako vraždu, pátrají po matce.

"Na smrti dítěte se podílel další člověk," řekla s odkazem na výsledky pitvy krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Kriminalisté pátrají po matce dítěte a žádají veřejnost o pomoc.

Tělíčko novorozence bylo v kontejneru ve Zrenjaninské ulici ve čtvrti Řetenice. "Výsledky nařízené soudní pitvy prokázaly, že se na smrti novorozeněte podílela jiná osoba," uvedla Hyšplerová. Kriminalisté pracovali na místě do noci. V pátek se na místo vrátili, aby prohledali okolí a našli svědky.

Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při hledání matky mrtvého dítěte. "V případě, že jste si všimli v okolí místa nějaké podezřelé osoby nebo znáte ženu, která byla těhotná a nyní je viditelně po porodu a bez dítěte, přihlaste se kriminalistům na linku 158," doplnila Hyšplerová.

Zrenjaninská ulice je jen několik desítek metrů od teplické nemocnice, kde je i babybox.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání