Blond herečka nedostala vyhazov, naopak ze seriálu odešla na vlastní žádost. Tvůrci proto její postavu nechali dost dramatickým způsobem zemřít. „Nechala jsem to čistě v rukou scenáristek. Jen jsem věděla, že chci, aby to byl konec definitivní. Abych to v sobě z nějakého psychologického hlediska mohla uzavřít," prozradila v rozhovoru pro Blesk TV Magazín Cibulková.

Ta měla pro odchod z Ordinace v růžové zahradě 2 hned několik důvodů. Jedním z nich byla popularita, která se k roli váže. „Já jsem Klára Cibulková, nejsem Andrea. A nechtěla jsem se v té škatulce usadit nadobro," vysvětlovala s tím, že také potřebovala zvolnit a věnovat se zase víc rodině.

Jelikož kromě natáčení hraje také v řadě divadelních představení, bylo toho na ni už v poslední době zkrátka moc. „Já dám hodně na intuici a ta mi čím dál víc říkala, že to chce změnu. Přepadly mě totiž takové stavy, kdy mi bylo špatně jen z toho, že jsem měla vylézt na jeviště," přiznala dokonce. 

„Navíc se to začalo odrážet i na dětech. Často se ptaly, kdy budu doma, kdy spolu konečně budeme všichni čtyři," svěřila se Klára, která má s manželem, rovněž hercem Tomášem Pavelkou (47), synka Matyáše a dceru Magdalénu.

Své rozhodnutí prý ale velmi dlouho zvažovala. „To rozhodnutí nepřišlo ze dne na den, zabývala jsem se tím skoro dva roky," dodala pro Blesk TV Magazín herečka, která se objevila také v Kriminálce Anděl.

Smrt Andrey v Ordinaci

Andrea dlouhodobě trpí spinoceleberální ataxií, což je nevyléčitelná nemoc, umírání je ale pomalé. Už dříve vyslovila přání, aby ji, až na to přijde, neresuscitovali. Její stav se sice horší, ale nakonec se jí osudným stane něco jiného a okolnosti její smrti budou dramatické. Bude se při ní střílet a Andrea se projeví jako hrdinka. 

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

VIDEO: Klára Cibulková z Ordinace. Jaký bude osud smrtelně nemocné Andrey?

Video
Video se připravuje ...

Klára Cibulková z Ordinace. Jaký bude osud smrtelně nemocné Andrey? Adam Balažovič/bpž

 

Fotogalerie
57 fotografií