Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Louise (2 měsíce) nechala matka na hřbitově: Plakat ho uslyšeli lidé bydlící poblíž

Autor: rc - 
16. června 2018
07:10

Krkavčí matka nechala miminko na pospas zbloudilým psům a hlodavcům! Dvouměsíčního chlapečka položila na hřbitově na Filipínách mezi dva hroby a utekla. Nemluvně naštěstí slyšeli plakat lidé bydlící poblíž, kteří mu přispěchali na pomoc.

Matka své dvouměsíční dítě jménem Louis položila na hřbitově mezi dva hroby a utekla. Novorozený chlapec by tam zřejmě zemřel nebýt lidí bydlících poblíž. „Soused našel toho chlapce, když ho slyšel plakat. Vrátil se zpět do svého domu, aby zavolal pomoc a skupina lidí šla dítě sebrat,“ uvedl Angel Castillo pro Mirror, který bydlí v blízkosti hřbitova. Je zázrak, že chlapec, který na hřbitově strávil noc, přežil. „Říkali, že chlapec tam byl přes noc sám. Mohlo to být daleko horší. Kdyby ho nikdo ráno neslyšel, zůstal by tam. Na tom hřbitově je spousta toulavých psů a hlodavců. Kdyby byl zraněn nebo nemocen, nikdo by mu tam nepomohl,“ dodal.

Chlapec byl převezen do nemocnice, kde ho ošetřili a posléze byl předán sociálním pracovnicím. Policii se podařilo zjistit, kdo je jeho matka a kde se zdržuje. Podle informací Mirroru byla již zatčena a bylo proti ní vzneseno obvinění.

krista2018 ( 16. června 2018 12:46 )

zapomněla jsem dodat, že samozřejmě nesouhlasím s činem matky, ale proto se u nás zřídily babyboxy

krista2018 ( 16. června 2018 12:44 )

Vážení "sores" a "pepen" řeč je o Filipínách, než začnete mudrlovat, tak si nejprve zjistěte něco o této zemi. Tam nemají konjenecké ústavy, každá rodina má svých potomků nadpočet a taky tam nemají babyboxy. Trochu se dovzdělejte

sores ( 16. června 2018 10:58 )

Zavřít tu hyenu na 20 let a udělat jí to samé. Přitom ho mohla dát rovnou do ústavu a odejít. Jenže chtěla aby kluk zemřel. Nejhorší co pro dítě může být,jsou nezodpovědný rodiče!!!!!

pepen ( 16. června 2018 08:39 )

To musí být bezcizná potvora!!!!Vlastní dítě odložit na hřbitov...ono se ji to vrátí brzy!!!!Mohla ho dát k adopci-neandrtálka!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání