V pátek bude převážně slunečno - jasno až polojasno. Odpoledne očekáváme na západě území přibývání oblačnosti a ojediněle se tam mohou vyskytnout přeháňky nebo bouřky. Noční teploty budou klesat na příjemné hodnoty k 16 až 12 °C. Nejvyšší teploty se zastaví vysoko – na 28 až 32 °C. Vát bude slabý jihovýchodní vítr o rychlosti do 15 km/h.

V sobotu bude oblačnosti více než v neděli. Očekáváme polojasno až oblačno, místy přeháňky nebo bouřky. Noční teploty se zastaví na 17 až 13 °C. Denní teploty vystoupí na tropické hodnoty 28 až 32 °C. Naši pocitovou teplotu bude zvyšovat navíc vlhkost vzduchu. Vát bude slabý severovýchodní vítr o rychlosti do 15 km/h, zesilovat bude jen v bouřkách.

V neděli bude jasno nebo polojasno, odpoledne se při přechodně zvětšené oblačnosti mohou ojediněle vyskytnout přeháňky nebo bouřky. Noční teploty se budou pohybovat mezi 18 až 14 °C. Denní teploty opět dosáhnou na tropické hodnoty – na 26 až 30 °C. Ochlazovat nás vítr nebude – vát bude pouze slabý severovýchodní o rychlosti do 15 km/h.

Tropické teploty očekáváme ještě celý příští pracovní týden, poté se ochladí.

Video
Video se připravuje ...

Hurikán, kulový blesk a výbuch sopky: Extrémy počasí rozhodují, jak bude v Česku Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií