V pátek bude oblačno až zataženo, postupně od západu s deštěm nebo přeháňkami a místy s bouřkami. Srážkové úhrny se zastaví až na 30 mm. Noční teploty budou klesat na 20 až 16 °C. Denní teploty vystoupí na letní hodnoty 22 až 26 °C, na východě bude až 29 °C. Foukat bude mírný západní vítr, který v bouřkách přechodně zesílí na rychlost v nárazech až 70 km/h.

V sobotu bude převládat velká oblačnost – bude oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo déšť, na východě území očekáváme ještě ojediněle bouřky. Noční teploty klesnou na 14 až 10 °C. Denní teploty vystoupí na 18 až 22 °C, na východě území bude opět tepleji 24 °C. Foukat bude mírný severozápadní vítr.

V neděli bude zpočátku dne ještě oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo déšť. Odpoledne očekáváme od západu ubývání oblačnosti až na polojasno. Noční teploty místy klesnou pod deset stupňů – bude 12 až 8 °C. Denní teploty vystoupí na 15 až 19 °C. Foukat bude mírný severozápadní vítr.

Po víkendu očekáváme další ubývání oblačnosti, ale nejvyšší odpolední teploty se budou zpravidla zastavovat pod letní hranicí tj. do 25 °C. Koupání tak bude hlavně pro otužilce.

Fotogalerie
11 fotografií