V Karlovarském kraji čekáme oblačnou oblohu a ojediněle přeháňky. V polohách nad 500 metrů by mohlo mírně sněžit. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 3 a 6 stupni, na horách od -2 do 1 stupně.

V Plzeňském kraji se připravte na oblačnou oblohu. Déšť by se v polohách nad 700 metrů měl měnit ve sníh. Nejvyšší teploty dosáhnou na 4 až 7 stupňů, na horách ukáže rtuť -1 až 2 stupně.

V Ústeckém kraji bude oblačno až zataženo, ojediněle se objeví přeháňky. Ty by se v polohách nad 600 metrů a postupně i nad 400 metrů měly stávat sněhovými. Teploměr ukáže maximálně 4 až 7 stupňů, na horách 0 až 3 stupně.

Ve Středočeském kraji očekávejte oblačnou až zataženou oblohu, místy se objeví i slunce. Má lehce pršet, v polohách nad 700 metrů případně sněžit. Teploty budou vysoké: 5 až 8 stupňů.

V Praze bude oblačno až zataženo, už od noci lehce pršelo. Vydatnější déšť ale nepřijde. Teploměry ukážou přes den 6 až 8 stupňů.

V Jihočeském kraji čekáme zataženo až oblačno, ojediněle déšť nebo přeháňky, které budou na horách četnější. V polohách nad 700 metrů má sněžit. Nejvyšší denní teploty dosáhnou na 4 až 7 stupňů, na horách bude kolem 1 stupně.

V Libereckém kraji bude oblačno až zataženo, místy se objeví přeháňky. Ty budou v polohách nad 600 metrů a postupně i nad 400 metrů sněhové. Rtuť teploměru vystoupá maximálně na 4 až 7 stupňů, na horách ukáže mezi 0 a 3 stupni.

V Královéhradeckém kraji čekejte oblačnou až zataženou oblohu, místy se může objevit i slunce. Občas někde zaprší, ve výškách nad 700 metrů zasněží. Odpoledne budou srážky ojedinělé, na horách však četnější. Teploměr ukáže 5 až 8 stupňů, na horách jen 1 stupeň.

V Pardubickém kraji bude oblačno až zataženo, přechodně až polojasno. Místy zaprší, v polohách nad 700 metrů zasněží. Teploty se vyšplhají na 5 až 8 stupňů, na horách k 1 stupni.

Na Vysočině čekáme zataženou až oblačnou oblohu a místy přeháňky. Teploměry ukážou přes den 4 až 7 stupňů.

V Olomouckém kraji bude oblačno až zataženo, místy zaprší. Na horách budou srážky četnější, později v polohách nad 900 metrů má sněžit. A teploty budou vysoké: 6 až 9 stupňů. Na horách 0 až 4 stupně.

V Jihomoravském kraji čekejte zataženou až oblačnou oblohu, na Drahanské vrchovině a v Bílých Karpatech přeháňky nebo občasný déšť. Teploty vystoupají na 5 až 9 stupňů.

V Moravskoslezském kraji se ukáže oblačná až zatažená obloha, ze které místy zaprší. Na horách budou přeháňky četnější, ve výšce nad 900 metrů zasněží. Teploměry ukážou 5 až 9 stupňů, na horách 0 až 4 stupně.

Ve Zlínském kraji bude zataženo až oblačno, během dne místy zaprší. Nejvyšší teploty dosáhnou 4 až 8 stupňů.

Podívejte se, jak vypadala vybraná místa v Česku v druhé polovině minulého týdne:

Fotogalerie
7 fotografií