Hlavní silnice na Vysočině jsou většinou vlhké po chemickém ošetření, na vedlejších leží ujetá a zledovatělá vrstva sněhu krytá posypem. Řidiči musí věnovat jízdě zvýšenou opatrnost. Všechny silnice jsou však podle silničářů sjízdné. Teploty se pohybují od čtyř do osmi stupňů pod nulou. Je zataženo a vane slabý vítr. Během dne bude zataženo a může se objevit velmi slabé sněžení. 

Na Kolínsku, Kutnohorsku, Kladensku a Rakovnicku se v noci objevily sněhové přeháňky. Silnice jsou většinou vlhké nebo mokré po chemickém ošetření. Teploty se ve Středočeském kraji ve středu ráno pohybují mezi minus sedmi a minus dvěma stupni. Většinou fouká slabý vítr, místy se může objevit řídká mlha nebo sněhové přeháňky.

V Pardubickém kraji jsou všechny komunikace sjízdné. Na menších silnicích zůstává ležet sníh, který může zledovatět. Ráno bylo většinou zataženo a foukal slabý vítr. Řidiči by měli být opatrní. 

Silnice v Libereckém kraji jsou s opatrností sjízdné. Silničáři varují před možným mrznoucím mrholením a mlhami. Podle předpovědi by přes den mělo být zataženo nízkou oblačností se slabým sněžením. V polohách nad 500 až 600 metrů nad mořem se místy budou vyskytovat mrznoucí mlhy.

Fotogalerie
9 fotografií