Obloha v pátek bude zatažená až oblačná. V Čechách místy přechodně polojasno. Ve východní polovině území se mohou vyskytnout mlhy a ojediněle s mrholením, zpočátku dne i mrznoucí. Na západě a severozápadě bude místy déšť, nad 1000 metry pak sněžení. Noční teploty se budou pohybovat mezi -2 a 2 stupni Celsia, denní mezi 2 a 6 stupni Celsia. Vítr slabý proměnlivý.

Stejně tak v sobotu bude zataženo až oblačno. V Čechách místy a na Moravě a ve Slezsku ojediněle slabý déšť nebo přeháňky, které se na severu v polohách nad 600 metrů promění na sněhové. Na ostatním území se sněhové přeháňky vyskytnou v polohách nad 900 metrů. Ojediněle se mohou objevit i srážky mrznoucí. Na východě budou zpočátku dne mlhy, později i polojasno. Noční teploty v maximech mezi -2 a 2 stupni Celsia, denní mezi 2 až 6 stupni Celsia. Vítr opět slabý proměnlivý.

I v neděli bude zataženo až oblačno. Přechodně se může objevit polojasno. Zejména na horách se ojediněle vyskytne slabý déšť nebo mrholení, v polohách od 800 metrů sněžení. Noční teploty mezi -2 a 2 stupni Celsia, denní mezi 3 a 7 stupni Celsia. Vítr mírný jihozápadní.

Fotogalerie
12 fotografií