Nejchladněji z celého skoro prodlouženého víkendu bude v pátek. Zároveň bude nejslunečněji, byť během dne přechodně nastane oblačno a ráno ojediněle mlhy. Noční teploty mezi 2 až 6 stupni Celsia s přízemními mrazíky, denní mezi 15 až 19 stupni Celsia. Vítr mírný jihovýchodní.

V sobotu bude převážně polojasno, při zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky nebo bouřky. Noční teploty se budou pohybovat mezi 6 a 10 stupni Celsia, denní skočí na 21 až 25 stupňů Celsia. Mírný jihozápadní vítr.

V neděli bude situace podobná. Obloha polojasná s ojedinělými přeháňkami a bouřkami. Noční teploty 9 až 13 stupňů Celsia, denní 24 až 28 stupňů Celsia. Během dne přechodně čerstvý jižní vítr, později mírný jihozápadní.

Největší možnost bouřek připadá na pondělí. Obloha bude oblačná s místy přeháňkami nebo právě bouřkami. Noční teploty mezi 10 a 14 stupňů Celsia, denní 24 až 28 stupňů Celsia. Vítr v Čechách mírný až čerstvý západní, na zbytku území jihovýchodní až jižní.

Úterý přichystá ochlazení a opět možnost bouřek. Bude polojasno až oblačno s možností dešťových přeháněk. Noční teploty v mezích 6 až 10 stupňů Celsia, denní 18 až 22 stupňů Celsia. Slabý jihovýchodní vítr.

Fotogalerie
14 fotografií