V pondělí bude nádherné jasné nebe bez mráčků. Sluníčko nás bude hřát do tváří, takže nás ani nebude trápit, že se teploty vyšplhaly jen na 2 stupně Celsia. Po setmění se teple oblečte, teploměry naměří -3 stupně.

V úterý si nezapomeňte vzít deštník. Teplota se vyšplhá na 7 stupňů Celsia. Přestože bude úterek nejteplejším dnem týdne, venku si ho moc neužijeme. Doporučujeme netrávit ráno hodiny v koupelně nad tvorbou dokonalého účesu, dlouho by vám v tom deštivém dnu nevydržel. Po setmění klesnou teploty na příjemné 3 stupně.

Ve středu se konečně dočkáme sněhu. Teploty začnou ode dnešního dne postupně klesat. Ve středu během dne očekávejte 3 stupně Celsia, po setmění naměří teploměry 0 stupňů. I přes sněhové přeháňky si dnes užijeme sluníčka.

Ve čtvrtek si vezměte deštníky, jelikož se sníh bude střídat i s deštěm. Teploty se budou během dne držet na 4 stupních Celsia. Celý den by mělo být pod mrakem, a tak doporučujeme rozveselit se hudbou, čokoládou, nebo pohybem. V noci klesnou teploty na 0 stupňů.

V pátek už by mělo opět jen sněžit. Dokonce na nás vykoukne sluníčko, které ale ulice neoteplí. Teploměry naměří pouhý 1 stupeň Celsia. Takže si ráno nezapomeňte povinnou zimní výbavu - čepice, šála, rukavice, abyste neumrzli.

V sobotu už bychom se mohli koulovat, jelikož i dnes bude sněžit, navíc teploty nepřesáhnou 0 stupňů Celsia. A pokud se chystáte v noci domů z hospody nebo klubu, neusněte na lavičce při cestě domů. Teploty klesnou na -4 stupně Celsia.

V neděli by mělo být nebe plné mraků i sluníčko. Sněžení ani déšť nás v tento den nezaskočí. Teploty i nadále budou klesat a nepřesáhnou -1 stupeň Celsia. Po setmění by měly klesnout až k -5 stupňům.

Dagmar Honsová o depresích z počasí:
Video
Video se připravuje ...

Počasí s Dagmar Honsovou - SPECIÁL Deprese z počasí Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený