V pondělí očekávejte oblačnou oblohu. Teploty se budou držet na -4 stupních Celsia. Po setmění přijde ochlazení na -9 stupňů. A tak doporučujeme vymyslet si volnočasové aktivity v teple u krbu a nebo u topení.

V úterý bude ještě zamračenější nebe než v pondělí. Teploty během dne vystoupají jen k -5 stupňům Celsia. V noci se ochladí na -10 stupňů. Pokud tedy po setmění míříte ven, oblékněte si oteplováky.

Středa by měla být nejmrazivějším dnem týdne. Během dne očekávejte -6 stupňů. Po setmění by vám teploměry mohly ukazovat i -12 stupňů Celsia.

Ve čtvrtek přijde mírné oteplení. Polojasná obloha a sluníčko na nebi nás ale příliš neohřeje. Teploty se budou držet na -3 stupních Celsia. Po setmění opět očekávejte i -11 stupňů.

V pátek už se začne počasí opět umoudřovat. Přestože bude oblačno, teploty se dostanou na 1 stupeň Celsia. V noci se ale nikde nezapomeňte, po setmění klesnou teploty na -6 stupňů.

V sobotu přijde oteplení. Teploměry naměří i 5 stupňů Celsia. Na nebi ale bude zataženo. Počítejte i s občasným deštěm. Po setmění se mírně ochladí na -2 stupně.

V neděli už se deště bát nemusíte. Mělo by být pouze oblačno a teploty by měly dosahovat příjemných 5 stupňů. V noci opět přijde ochlazení na 0 stupňů Celsia.

Mýty okolo počasí s Dagmar Honsovou:
Video
Video se připravuje ...

Mýty kolem počasí a chřipky: Silný mráz viry nezabije, chybí vitamíny a slunce Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený