V pondělí očekávejte skoro zataženou oblohu se sluníčkem. Teploty se během dne vyšplhají na 6 stupňů Celsia. Po setmění očekávejte značné ochlazení. Nedoporučujeme zahazovat zimní kabáty, ani čepice. Teploměry v noci naměří pouhé -2 stupně.

V úterý si s sebou do práce vezměte deštník. Během dne by mělo pršet i sněžit. Teploty se přes pošmourné nebe vyšplhají na 5 stupňů Celsia. Večer se ochladí na 0 stupňů Celsia.

Ve středu si sluníčka neužijeme. Obloha bude zatažená a teploměry nenaměří více než 6 stupňů Celsia. Po setmění se zase teple oblečte. Teploty klesnou na 1 stupeň Celsia. 

Ve čtvrtek na nás konečně vykoukne sluníčko. Náladu nám navíc zlepší i oteplení na příjemných 9 stupňů Celsia. Ovšem v noci očekávejte velký pád teplot. Jarní kabáty tak zase po setmění ukliďte do skříně.

V pátek budeme mít nad hlavami zataženou oblohu. A i když nebude svítit sluníčko, teploty se během dne vyšplhají na 11 stupňů. Takže pokud chcete poprvé vyzkoušet jarní kabát, pátek bude tím pravým dnem. V noci očekávejte 2 stupně.

V sobotu si raději nežehlete vlasy. Během dne by totiž mělo občasně pršet. Teploty se i přes zamračené nebe udrží na 9 stupních Celsia. Po setmění se mírně ochladí na 4 stupně Celsia.

Neděle bude asi tím nejošklivějším dnem týdne. Obloha bude zamračená, během dne by mělo několikrát pršet, a teploty klesnou na 5 stupňů. Doporučujeme strávit den v teple s přáteli, kteří vás rozveselí. Večer klesnou teploty na 4 stupně.

Dagmar Honsová o chřipce:

Video
Video se připravuje ...

Mýty kolem počasí a chřipky: Silný mráz viry nezabije, chybí vitamíny a slunce Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený