Naši pocitovou teplotu bude zvyšovat vysoká vlhkost vzduchu. Zatímco v pátek se s bouřkami budeme setkávat až odpoledne, o víkendu je očekáváme už od dopoledních hodin. Medard letos nepřinese klasické trvalé srážky spojené s tlakovou níží, nicméně deštníky a pláštěnky kvůli bouřkám potřebovat budeme. Mírné ochlazení očekáváme až v příštím týdnu.

Kdy k vám dorazí bouřka? Podívejte se na radar 

V pátek bude polojasno až oblačno, zpočátku ojediněle, postupně místy přeháňky nebo bouřky. Bouřky budou v odpoledních hodinách ojediněle silné. Nejvyšší teploty se zastaví mezi 27 až 31 °C.

Nejsilnější bouřky udeří v sobotu

Ani víkendové počasí nepřinese změnu v počasí. Počítat musíme místy se silnými bouřkami. V sobotu bude polojasno až oblačno a místy přeháňky nebo bouřky. Noční teploty klesnou na 17 až 13 °C. Denní teploty vystoupí na tropické hodnoty 27 až 31 °C.

V neděli bude polojasno až oblačno a místy přeháňky nebo bouřky. Noční teploty budou vysoko – v intervalu 18 až 14 °C. Denní teploty vystoupí na 27 až 31 °C. Kvůli vysoké vlhkosti vzduchu se budeme cítit jako v prádelně.

Mírné ochlazení očekáváme od úterý v příštím týdnu, bouřky se ale budou vytvářet dále.

Fotogalerie
24 fotografií