Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vlasová policie: Issové drdol do sprchy, nápaditá Voříšková a přítelkyně Robbinse à la Flashdance

/
  • Vlasová policie ve Varech! Kdo zabodoval a kdo propadl?
    2. července 2018 ● 05:25

     Slavné dámy přípravě na promenádu po červeném koberci na zahájení 53. Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech věnují spoustu času. Shánějí šaty od různých návrhářů, ale neměly by zapomínat ani na účes, který může celý outfit podtrhnout či naopak zkazit. Komu se to povedlo a komu ne, zhodnotil kadeřník a školitel kadeřnictví Franck Provost Jan Rigó.

  • 1.

    Modelka Daniela Peštová

    Do Karlových Varů na zahajovací ceremoniál byla pozvána modelka Daniela Peštová. Přítelkyně Pala Habery si oblékla romantické bílé šaty a zvolila jednoduchý účes v podobě rozpuštěných vlasů. "Modelka sleduje nejnovější módní styl ve vlasovém stylingu a je to znát. Tato inspirace z modního mola je stále v kurzu. Není divu, že si nejmenovaná značka vlasových pomůcek zvolila za tvář právě ji. Krásná tvář, krásné vlasy, vytříbený styl," ohodnotil její účes kadeřník Jan Rigó.

    Daniela Peštová
    Autor: Blesk

  • 2.

    Herečka Alena Mihulová

    Na červeném koberci se objevila i herečka Alena Mihulová. Herečka stejně jako modelka Daniela Peštová oblékla bílou róbu s červenými výšivkami a brýlemi a vlasy stáhla do drdolu. "V jednoduchosti je krása, menší strukturovaný uzel je určitě lepší volba než velký objemný drdol, který by zestaršoval. Přední část by chtěla trochu víc do čela, jinak účes paní Mihulové sedí," řekl k její volbě účesu kadeřník Rigó.

    Alena Mihulová
    Autor: Blesk

  • 3.

    Herečka Tereza Voříšková

    Mezi hlavní hvězdy patřila i herečka Tereza Voříšková. Ta vzbudila povyk poté, co prozradila cenu své róby. Sáčko ji totiž nevyšlo ani na čtyři sta korun! Ani s účesem si nelámala hlavu a vlasy stáhla do culíku. Ovšem zabodovala! "Super. Modní, nápadité. Já osobně tyhle neuhlazené messy účesy na mladých lidech miluji," řekl o účesu Voříškové Rigó.

    Tereza Voříšková
    Autor: Blesk

  • 4.

    Herečka Trine Dyrholm

    Ve Varech nechyběly ani zahraniční hvězdy. Pozvání na filmový festival přijala dánská herečka Trine Dyrholm. Ta si, stejně tak, jako většina dam, tento rok řekla, že v jednoduchosti je krása a vsadila na rozpuštěné vlasy. "Na blond mikádu se mi líbí, že vlasy nejsou vyloženě dané za uši, když chce žena ukázat výrazné náušnice," pochválil účes Trine Rigó a dodal: "Vzhled působil celkově, jako když dáma strávila úpravou vlasů 5 minut, ale když máte dobrou barvu a střih, tak víc ani nepotřebujete."

    Trine Dyrholm
    Autor: Blesk

  • 5.

    Přítelkyně Tima Robbinse Gratiela Brancusi

    Ozdobou červeného koberce byla přítelkyně herce a producenta Tima Robbinse Gratiela Brancusi. "Když se narodíte s hřívou z filmu Flashdance, tak se nemusíte bát ofiny. Už není pravda, že kudrnaté ženy mít ofinu nemůžou. Tady je důkaz! A líbí se mi zadní část střižená do špičky, malý detail, který zrovna tady skvěle zapadá," řekl o kučeravých vlasech pohledné ženy Rigó.

    Gratiela Brancusi
    Autor: Blesk

  • 6.

    Herečka Aňa Geislerová

    Ve Varech nemohla chybět hvězda českého i zahraničního stříbrného plátna, éterická Aňa Geislerová. Herečku jen stěží vidíme v nabíraných róbách a složitých účesech a nebylo tomu jinak ani na zahájení 53. filmového festivalu. Ovšem, možná by to někdy chtělo změnu a pomoc kadeřníků. "Aňa má krásnou barvu a líbí se mi hustá patka, ale vypadá to, jako by se kulmovala sama. Vepředu jí to jde, ale dozadu si zkrátka moc nevidí...," řekl o účesu Geislerové Rigó.

    Aňa Geislerová
    Autor: Blesk

  • 7.

    Herečka Klára Issová

    V záři reflektorů se objevila i Klára Issová. Drobná herečka si taky nedělala hlavu s účesem a vlasy stáhla do drdolu. Její účes však vypadal, jako by si ho dělala chvíli předtím v limuzíně. "Něco podobného nosí moje mamka, když se jde sprchovat. Libí se mi, že jsou vlasy vytažené nahoru vzhledem k vysokému límečku, ale možná to chtělo na ten červený koberec něco propracovanějšího nebo aspoň nápaditého," ohodnotil drdol herečky Rigó.

    Klára Issová
    Autor: Blesk

  • 8.

    Modelka Kateřina Sokolová

    Více času vlasům naopak věnovala Kateřina Sokolová. Modelka sice také zvolila jednodušší účes, ovšem daleko více propracovaný, než ostatní dámy. Její účes byl rafinovanější. "Skvělá volba francouzké elegance. Účes působí elegantně, jednoduše a ležerní pramínek v kontuře celkový efekt krásně uvolnil," pochválil volbu Sokolové Rigó. 

    Kateřina Sokolová
    Autor: Blesk

    Fotogalerie
    39 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

flora: Já v životě žádné dávky nepobírala a 100% pobírat nebudu a přesto mě "překrásná Geislerová a nádhernou barvou vlasů" celoživotně připadá jako nemocná a nepohledná ženská. Ležící babička z eldeenky s pár nečesanýma a neudržovanýma vláskama na hlavě, protože sestry prostě nemají čas ani zájem vytáhnout ze šuplíku aspoň 2x za den hřeben se jí hodně podobá. Ale o té babičce nikdo nenapíše, že je nádherná, čím to je?

(02. 07. 2018 11:57)

avonka1: Mám podobné vlasy jako p. Peštová na fotce,ale to už volám kadeřnika aby mne dal do fazony,to jsem nevěděla že to je modní trend

(02. 07. 2018 09:28)

flora: Jinými slovy - holky vynesly zadarmo půjčené šaty jako propagaci salónů, doma si umyly vlasy a stáhli do gumky nebo nechali tak jak si fén poradil. Na kadeřníka 3000 prostě neobětovali. Účes samo domo nebo léžérní od holiče se prostě pozná. Fakt je šaty letos děsné a ty jejich (ne)upravené hlavy taky.

(02. 07. 2018 09:02)

syrucek: Říká zemanoidní dávky pobírající lúza

(02. 07. 2018 07:56)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy