Foret vyrazil už před týdnem s manželkou Eliškou a dcerou Liou (2) na dovolenou do San Teodora na Sardinii. Nejprve se jim počasí poměrně vydařilo, jenže teď si zpěvák zoufá.

„Přiznejte se, kdo z vás mi k mým dnešním 32. narozeninám poslal hurikán, co se sem dle předpovědi žene?!" zlobil se na Instagramu, kde zveřejnil i fotku, kde s rodinkou stojí na pláži a pozorují rozbouřené mořské vlny a hrozivé nebe plné mraků.

Není divu, že si Michael pro oslavu svých narozenin nevybral žádné venkovní prostory, ale raději hotelovou restauraci. Dopřál si nejen pizzu, ale i malý dortík s prskavkou místo svíčky. Teď musí jen umělec vystupující i pod pseudonymem MikAel doufat, že předpověď se mýlí a hurikán se Sardinii vyhne.

Stejnou dovolenkovou lokalitu si před časem zvolila také někdejší hvězda seriálu Pojišťovna štěstí Nikol Štíbrová (31). Právě v těchto dnech na Sardinii vzpomínala na sociálních sítích fotkou se západem slunce. Také ona tam okomentovala vrtochy počasí. „To je takový pravidlo, no. Buď je hezky tady, nebo tam. Vždycky. A v Praze teď bylo nádherně," popsala trefně blondýnka.

VIDEO: Nikol Štíbrová měsíc před porodem sundala zásnubní prsten, pak přišel rozchod!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Nikol Štíbrová měsíc před porodem: Sundala zásnubní prsten! Petr Macek, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
62 fotografií