Stejně jako Vojta Dyk bude mít za úkol vybrat si do svého týmu nejlepší zpěvačku nebo zpěváka a pokusit se ho dovést k vítězství – zisku prestižního titulu nejlepšího hlasu Česka a Slovenska i pohádkové výhry v hodnotě dvou milionů korun.

"Několik let jsem úspěšně odolávala nabídkám zasednout do křesla kouče a měla jsem pocit, že na to nebyla ta správná chvíle. Tentokrát jsem cítila, že chci novou výzvu, něco, co jsem ještě nezkusila. A tak když přišla opět tato nabídka, bylo celkem přirozené říci ano,“ sdělila Jana Kirschner, která se stane součástí talentové show vůbec poprvé ve svojí kariéře a na úlohu kouče se velmi těší. „Vidím v tom víc než jen pěveckou soutěž, je pro mě důležité sdílet své zkušenosti a připravit ty, kteří se do tohoto ročníku přihlásili i na další cestu. Myslím, že to tak cítí i ostatní. Jdeme do toho s odhodláním dělat víc než jen televizní zábavu,“ dodala.

„Jsem velmi rád, že můžu přivítat Janku Kirschner v našem týmu a spolupracovat s ní na jednom z nejúspěšnějších světových formátů, který hledá nejlepší hlas Česka a Slovenska. Klíčovou úlohu v něm hraje čtveřice koučů, kteří si budují svůj tým zpěváků na základě zajímavého hlasu, zpěvu, písně nebo energie. Svému týmu se budou věnovat, budou se soutěžícími zkoušet, přidělovat jim písničky a trénovat je po všech stránkách tak, aby každý kouč přišel na konci soutěže s tím nejlepším, co v rámci svého týmu vybuduje,“ říká Pepe Majeský, kreativní producent a režisér show The Voice Česko Slovensko.

The Voice patří k celosvětově nejúspěšnějším licencovaným formátům. Vzniklo už 67 lokálních verzí, které se vysílají ve více než 180 zemích po celém světě a sledují je stovky milionů diváků. Na svém kontě má také čtyři prestižní televizní ceny Emmy.

The Voice Česko Slovensko už na jaře na obrazovkách televize Nova a Markíza.

Fotogalerie
13 fotografií