Scény plné romantiky napsané ženám na míru se ve finále vyhazovaly ve velkém. „Jaromír napsal košatější příběh, než jaký nakonec ukážeme divákům v kinech. Natočilo se mnoho scén, které se ve střižně ukázaly být zbytnými, a byť nám krvácelo srdce, musely ven,“ prozradil o romantické komedii režisér, který se spolu s hercem stal i producentem filmu.

Voňavý film

„Už při psaní scénáře jsem myslel především na divačky,“ prozradil Hanzlík. „Uvědomil jsem si totiž, že filmy, které se poslední dobou hrají v kinech a vlastně i v televizích, tvoří převážně detektivky, kriminálky, horory a sci-fi . A to většinou ženám příliš nevoní. Tak jsme se pokusili právě pro ně natočit voňavý film,“ přiznal Hanzlík.

Ten se po 43 letech zase stal neodolatelným svůdníkem jako ve filmu Léto s kovbojem, na které Léto s gentlemanem částečně odkazuje. Tvůrci ale zdůrazňují, že to není jeho pokračování.

Přichází Artur

Alena Antalová (46) jako Anna tráví se svým manželem v podání Igora Bareše (52) každé léto v chatové oblasti za Prahou. Jejich manželství sklouzlo do rutiny a stereotypu. Jednoho dne se ale ve vesnici objeví muž jménem Artur, kterého hraje Hanzlík. Elegantní gentleman, který je, jak všichni předpokládají, novým majitelem místního zámku. A právě mezi Arturem a Annou přeskočí jiskra.

Fotogalerie
22 fotografií