Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vanesska (†5) uhořela zavřená ve skříni! Zdrcený otec ji při požáru nenašel

Autor: ital - 
10. ledna 2019
10:54

Slovenská maminka Magdaléna (34) žije v Německu. Na Silvestra utrpěla obrovskou ztrátu. Při požáru v jejich bytě ve městě Puchheim poblíž Mnichova tragicky zahynula její teprve pětiletá dcerka Vanesska. Přivolaní hasiči po požáru nalezli holčičku zavřenou ve skříni. Bohužel už bez známek života.

Obrovská tragédie zasáhla na Silvestra Magdalénu (34) pocházející ze Žiaru nad Hronom na Slovensku, která již 14 let žije v německém Puchheimu, asi 25 kilometrů od Mnichova. Když byla na nákupu, byt, v němž žila se svým přítelem Andreasem, zachvátil požár, při němž zahynula její malá dceruška Vanesska.

Dívenka byla doma se svým otcem a dívali se na televizi. „Sledovali pořad o mořském světě. Vanesska totiž milovala rybičky. Uměla dokonce všechny pojmenovat,“ vzpomíná zdrcená matka. Vanesska odešla na toaletu a otec dále sledoval televizi. Najednou ucítil kouř a zpozoroval, že z ložnice šlehají plameny. Jelikož dcerku nikde neviděl, vyběhl ven ji hledat.

„Tam však nebyla, tak běžel zpět do bytu. Ale nenašel ji. K tomu ještě utrpěl popáleniny na hlavě a přiotrávil se kouřem,“ sdělila nešťastná Magdaléna. K požáru dorazili hasiči, kteří s ohněm zápasili asi půl hodiny. Když se jim podařilo dostat dovnitř, nalezli tělíčko ubohé holčičky ve skříni.

„Zřejmě se tam ukryla. Vůbec nevíme, jak požár vznikl, jestli to bylo od lampy nebo od zásuvky. Shořelo úplně všechno, ale na tom nezáleží. Dcerku mi už nic nevrátí. Byla mým vytouženým dítětem, takové zlatíčko,“ řekla s pláčem maminka, která teď nemá na svou dcerušku jedinou upomínku. Rodina a přátelé ve spolupráci s charitou pro ni uspořádali sbírku, aby mohla své dítě alespoň důstojně pochovat.

„Chceme z celého srdce poděkovat všem, kteří nám již přispěli nebo se k tomu teprve chystají. Jsme vděční za každé euro, určitě jí to velmi pomůže,“ oznámili Magdalénini rodiče Iveta a Pavel. „Peníze jí určitě pomohou se znovu postavit na nohy a bude za ně moci pochovat naši vnučku,“ dodali.

Pro deník Bild sdělil mluvčí ředitelství policie v Horním Bavorsku Peter Grießer, že Magdalénin přítel zůstává na léčení v nemocnici.

Sbírku naleznete na tomto místě.

jasnovidec01 ( 13. ledna 2019 11:50 )

Ty opravdu nejsi BLBEČEK !!!ty jsi stopro pedofil,už podle tvých představ jak jsi nám to tady popsal ...

hejpockej ( 11. ledna 2019 22:43 )

predevsim nejsem naivni blbecek, ktery uveri pohadkam nejakyho pedofila.

jasnovidec01 ( 10. ledna 2019 22:48 )

hejpockej:.......hezky jsi nám tady popsal sám SEBE jsi dobytek úchylnej.

hejpockej ( 10. ledna 2019 21:29 )

nebudte naivni lidi, realita je uplne jina, tak jak to byva skoro vzdy u pritelicku kterym blbka matka sveri sama doma dceru. Vanesku timto zrudnym zpusobem odstranil tento jeji pedofilni otcim, aby zakryl sexualni zneuzivani. Uz ta jeho vypoved smrdi, ze pry petileta divka prave a nahodou odesla na toaletu? Odkdy decka odchazi sama na toaletu? A jak vi, ze zrovna tam sla? A ona ze se pak zavrela ve skrini? Co to bylo za vztah, ze se holka pred nim zavira do skrine? Takovymu story muze uverit leda nejaka naivni babicka... Proste svy choutky neovladl, bud ji zneuzil pohlavne nebo donutil k oralu, ale v kazdym pripade se ji musel zbavit, aby to matce nerekla, protoze tentokrat asi zasel dost daleko. Takze vymyslel a zalozil pozar, a jak pry nemohl decko najit, ze pry odesla na toaletu. Pritom ji zavrel do skrine a pohrozil ji, ze jak vyleze ze ji zase ublizi. Decko melo z nej strach, tak ze skrine nevylezlo. Za normalnich okolnosti, by zadny petilety dite samo od sebe ve skrini nezustalo. A smejd pedofil si ted hraje na zdrcenyho otce a blbka matka bud mu to zere s navijakem, anebo sama moc dobre vi, jak to bylo, ale co by pro cu**ka neudelala, bude drzet hubu.

offline ( 10. ledna 2019 12:02 )

Strašné. Kdyby nelezla na Západ a zůstala doma na Slovensku, nestalo by se to.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání