Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena polila manžela benzinem a zapálila ho: Nechtěl ji pustit do telefonu

Autor: yks - 
19. ledna 2019
18:02

„Do mobilu mi nepolezeš!“ řekl nejspíš Indonésan Dedi Purnama (26) své manželce Ilham Cahyaniové (26). Požádala ho o vstupní kód k mobilu, ale to Dedi odmítl. Tím odstartoval hádku, jejíž důsledky předem nedokázal odhadnout.

Indonésan Dedi Purnama obýval se svou manželkou Ilham prostý domek ve vesnici Pandanwangi na východě ostrova Lombok. Když za ním v sobotu přišla, aby jí dal PIN kód k mobilnímu telefonu, právě seděl na střeše a opravoval uvolněné a rozbité tašky.

Dedi to odmítl a to Ilham rozpálilo doběla. Během následující hádky ke své škodě ze střechy slezl, a svou polovičku dokonce uhodil, což by nejspíš neudělal, kdyby tušil, co bude následovat. Žena mu nezůstala nic dlužná a strkanice se náhle vyhrotila, když Ilham sáhla po plechovce s benzínem a polila jím Dediho od hlavy až k patě.

Pak už stačilo jen jedno škrtnutí jejího zapalovače. Tím proměnila svého manžela v křičící ohnivou fakuli. Vše sledoval z povzdálí jejich soused, který hned přiběhl a začal Dediho hasit. Těžce popáleného muže následně převezli do nemocnice. Tam byly také pořízeny fotografie dokumentující jeho stav.

Bez ohledu na úsilí lékařů se ale s krutými zraněními dokázal prát jen 48 hodin. Dva dny po útoku zemřel. Jeho krutou choť zatkla místní policie a bude stíhána pro vraždu.

zacoaproc ( 19. ledna 2019 22:16 )

Další Palach?

5nastolevceskych ( 19. ledna 2019 21:25 )

A to heslo z něj vypáčila?

kristinn ( 19. ledna 2019 19:24 )

asi by mu bola prišla na neveru, preto jej ho nechcel dať. Súkromie je súkromie, ale medzi manželmi by mala byť dôvera.Nech si ten môj aj 44 x pozrie moje konverzácie, nevadí mi to, nemám čierne svedomie voči nemu...No, ale jej reakcia bola naozaj extrémne neúnosná...

vemenozmojistary ( 19. ledna 2019 18:24 )

Asi jo sr@l 😝😝😝😝😝

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání