Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kamila (†33) dostala smyk a napálila do sypače: Tři děti přišly o mámu

Tragická nehoda u Levoče, při níž zemřela mladá maminka Kamila (†33).
Tragická nehoda u Levoče, při níž zemřela mladá maminka Kamila (†33).  (Autor: Policie SR)
Autor: lm - 
3. února 2019
12:46

Tři malé děti během mžiku přišly o to nejcennější v životě. Jejich máma Kamila (†33) odjela v sobotu ráno na nákup, domů se však již nevrátí. Jen několik metrů od svých milovaných dostala smyk a napálila do auta silničářů. Zraněním bohužel na místě podlehla. Pod tragickou nehodu se patrně podepsalo náledí.

K tragédii došlo v sobotu okolo sedmé ráno u slovenské obce Spišský Hrhov. Kamila (†33) za volantem staršího opelu patrně dostala po průjezdu zatáčkou smyk, přičemž se její auto otočilo a střetlo se s protijedoucím posypovým vozem. Vozovku v daném úseku pokrývalo náledí po celonočním dešti a následném mrazu. Kamile se to bohužel stalo osudným.

Na místo ihned vyrazili hasiči a záchranáři připravili i vrtulník. Po vyproštění z vraku se ale ukázalo, že mladá žena utrpěla velmi vážná zranění. „Záchranáři se snažili ženu oživit. Bohužel přes jejich úsilí se to nepodařilo,“ řekla serveru Pluska.sk mluvčí zdravotnických záchranářů Alena Krčová.

„U řidiče posypového vozidla byla provedena zkouška na přítomnost alkoholu s negativním výsledkem. U nebohé ji budou zjišťovat při pitvě. Popradský policejní vyšetřovatel zahájil trestní stíhání pro přečin usmrcení,“ informovala prešovská policejní mluvčí Jana Ligdayová.

petrw ( 3. února 2019 17:32 )

j_dc_cv

cznb ( 3. února 2019 17:28 )

To je tím, že ženské jezdí hrozně. Teď jsem jel zrovna za jednou, ona sice byla opatrná, takže se i na rovinkách táhla dle mě zbytečně pomalu, ale vždy když jelo naproti ní auto, tak z vyjetých kolejí uhýbala úplně zbytečně víc doprava a tím z vyjetých kolejí najížděla na námrazu a cloumalo to s ní do stran. Taková ženská, když pak vidí v protisměru velké auto, tak se podělá totálně a toto je zřejmě výsledek. Za ty léta to mám vypozorované, vlastní manželku jsem díky tomu musel tahat ze škarpy, ale jsou nepoučitelné a zřejmě vůbec ani nechápou, že dělají něco špatně.

j_dc_cv ( 3. února 2019 16:20 )

Ne, Kamile se nestalo osudným náledí. Stalo se jí osudným, že jela jako kráva na náledí. Naštěstí trefila sypac a ne jiné osobní auto, kde mohla zabít někoho dalšího. A než začnete o ledu a nesjizdne vozovce... Kdyby byla nesjizdna tak je tam těch aut hromada. Nabourala ona tak jela jak...

illenne ( 3. února 2019 16:18 )

oxygene.p Nechutný komentář, z bl.bce prostě nejde udělat inteligenta.

sukin-sa-vracia ( 3. února 2019 15:28 )

debile

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání