Dva měsíce natáčení seriálu MOST! pro ni byly zatím největší hereckou pracovní příležitostí v životě. „Věnuju se na plný uvázek tomu, že hlídám děti,“ přiznala představitelka seriálové Dáši alias Pavla.

A očividně je v tom Erika dobrá. „Dokonce jsem se i dostala k tomu, že když tady natáčel americký režisér, tak jsem hlídala celý měsíc přímo u něj děti. A to byl samozřejmě neuvěřitelný zážitek,“ prozradila herečka v pořadu Sama doma.

Nesnaží se ale prorazit jen jako herečka, nýbrž také jako zpěvačka. „Mám kapelu, kde zpívám. Ale zatím veřejné oficiální koncerty nemáme. V létě jsme třeba hráli po svatbách. Zatím je to v takové klidné fázi,“ řekla Erika, která zatím ani po velkém úspěchu seriálu není zavalena pracovními nabídkami. „Myslím si, že tak jak to je, tak je to absolutně v pořádku. Není mi to líto, že nemám víc nabídek. Uživím se. Čas strávený s dětmi je pro mě mimořádný,“ přiznala herečka.

Jako herečka nemá Erika příliš zkušeností, ale jako chůva s letitou praxí rozhodně ano. Zná spoustu triků, i včetně rad na uspávání dětí. „Zásada je dětem se věnovat, aby přes den vydali energii ze sebe ven. Pak se jim těžko usíná. Já dětem navíc hodinu před tím, než je uspávám, dávám všeobecný klid. Zapálím třeba svíčky, pustím relaxační hudbu a taky jim zpívám,“ odtajnila podle Aha! Stárková.

VIDEO: Promítání posledního dílu ČT Most

Fotogalerie
76 fotografií