Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Melania Trumpová přivítala jaro v oranžových jehlách. A oblékla šaty „jen“ za 6 tisíc

Autor: Darina Jíchová - 
25. března 2019
13:45

Americký prezident Donald Trump společně s první dámou Melanií Trumpovou hostil vůdce karibských zemí, které pozval do svého floridského sídla Mar-a-Lago. Mezi muži zcela zářila Trumpová, ta podle volby svých šatů evidentně už zahájila jarní sezónu. Oblékla si světlý model s oranžovými a černými aplikacemi londýnské značky LK Bennett, všemu vévodily křiklavě oranžové lodičky od Manola Blahnika.

Trumpová překvapila svým výběrem šatů, které jsou na její obvyklý styl poměrně levné. Fanynky první dámy si je můžou pořídit za zhruba 6400 korun. Nejlevnější kousky z její gardoróby se většinou pohybují kolem 18 tisíc korun. Trumpová se však nezdráhá obléct oblečení, jehož cena přesahuje půl milionu korun.

První dáma USA Melania Trumpová s manželem, prezidentem Donaldem Trumpem. První dáma USA Melania Trumpová s manželem, prezidentem Donaldem Trumpem. | ČTK

Na čem Trumpová nikdy nešetří, jsou boty, většinou sahá ke svým oblíbeným značkám: Christian Louboutin nebo Manolo Blahnik. Tentokrát zvolila křiklavě oranžový model od Blahnika, cena lodiček s vysokými podpatky činí asi 13 tisíc korun.

První dáma se výjimečně usmívala

Na snímku se po boku svého muže, prezidentů a premiérů karibských států Haiti, Jamajka, Dominikánská republika, Bahamy a Svatá Lucie Trumpová vyjímala. Americký prezident se se zástupci karibských zemí sešel v pátek. Rozesmátými fotkami dával jasně najevo, že ho netíží čekání na závěrečnou zprávu šetření ruského vlivu na prezidentské volby a jeho kampaň v roce 2016. Ta určila, že Trumpův tým s Ruskem nespolupracoval.

Obvykle stoická Trumpová se usmívala od ucha k uchu a ochotně pozóvala novinářům, setkání s jamajským premiérem Andrewem Holnessem, premiérem Svaté Lucie Allenem Michaelem Chastanetem, bahamským premiérem Hubertem Minnisem a prezidenty Haiti Jovenelem Moisem a Dominikánské republiky Danilem Medinou popsala jako šťastnou událost.

 

Zobrazit celou diskusi