Anna Kadeřávková potěšila nejspíš všechny své fanoušky na instagramu, když v novém příspěvku předvedla své štíhlé nožky v celé jejich kráse. V závěsném koši, v němž pózovala, a v podivné pozici, co zaujala, obzvláště vyniklo, že je má dlouhé jako týden před výplatou. Kromě toho si oblékla jenom červené jednodílné plavečky, které z úhlu, v němž byla focena, zakrývaly opravdu jenom to nejnutnější – a zbytek zakryla rafinovaná póza a hereččina ruka. „Kámoška: Ančo, dívá se sem ten kluk, co se ti líbí, zkus se chovat přirozeně,“ napsala Kadeřávková s nadsázkou ke snímku.

U představitelky Roziny z nekonečného seriálu Ulice, která na sociálních sítích bývá spíše decentní a cudná, maximálně se tak pochlubí fotkami z práce nebo z luxusních hotelů, jejichž komfortu si často užívá, je takovýto snímek naprosto netypický.

Rozhodně je to však lepší, než když si stěžuje, jak moc je pro ni náročná léčba boreliózy. Minulý týden například v instastories zmínila, že do léčby své nemoci už nasypala neskutečnou částku! „Mám za sebou léčbu za půl mega, každý týden beru léky za 7 tisíc, každý měsíc si dělám vyšetření za 30 litrů. Ač jsem si prošla všema těmahle masakrama, cítím se úplně v p**i,“ lkala.

Kromě toho poukázala i na fakt, že se kvůli své nemoci musí vypořádávat s negativními komentáři – jednoduše proto, že na první pohled nemocně nevypadá. Spíše naopak, její profil na instagramu je plný rozesmátých selfíček. Kromě toho ji další vlna negativity zasáhla i kvůli jejímu účinkování v Ulici, kde postava Roziny odhalila své sladké tajemství: její partner z Ameriky je Afroameričan. Některé diváky tato „úlitba multi kulti“, jak tenhle scenáristický krok nazývají, rozezlila, a tak nešetřili kritikou a rasistickými poznámkami ani Kadeřávkovou. Ta se totiž svého hereckého kolegy zastala...

VIDEO: Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! 

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
23 fotografií