Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop na květen: Štíři se budou bavit, Váhy chytí druhý dech!

/
  • Co si pro vás hvězdy přichystaly na začátek letošního jara?
    Co si pro vás hvězdy přichystaly na začátek letošního jara? (shutterstock.com)
    30. dubna 2019 ● 06:00

    Co na vás čeká v měsíci lásky? I v pátém měsíci tohoto roku se chystají nové příležitosti a nástrahy. V květnu budou rozkvétat nové vztahy, příroda a také kreativní nápady! Přečtěte si, co nového se přihodí právě vám.

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jaký měsíc čeká Berany? V první polovině máte příležitost udělat díru do světa. Velký Manitou vám do 16. května přináší odhodlání a pozitivní energii, díky nimž překonáte i největší překážky. Hodláte odstartovat hvězdnou kariéru. Pozornost byste však měli stočit k financím. Důvěřujete špatným osobám a hrozí, že se unáhlíte k nevhodnému rozhodnutí. Ani v lásce vám pšenka nekvete.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Květen je pro Býky symbolem měsíce lásky i všeobecného štěstí. Dokážete se radovat z toho, co je skutečně důležité, proto svou pozornost stáčíte k rodině. A tak se vám hvězdy snaží revanšovat a přináší samá příjemná překvapení. Velký skok čekejte v zaměstnání, kde zužitkujete fyzické síly i bystrou mysl plnou praktických nápadů. Finanční úspěchy dosažené v tomto čase ukazují trvalý charakter.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, nemusíte se bát, že byste na měsíc plný lásky museli čekat do října. Naopak už první májová polovina nabízí tolik něhy, až se vám z toho podlomí kolena. Jste přitažliví, takže o pozornost opačného pohlaví nebudete mít nouzi. Navíc díky Merkuru máte sami nabroušené lokty a jdete vstříc štěstí v milostném životě i kariéře. Jste akceschopní a rychlostí blesku vyřešíte nepříjemné potíže.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Znamení Raka je v indiánském horoskopu považované za lékaře duše. Tentokrát by jim samotným slušelo, kdyby mohli vyléčit své nitro trpící pod náporem pesimismu. V první polovině měsíce jste naštvaní na své okolí a obviňujete ho z toho, že se vám moc nedaří. Kritické oblasti jsou láska a finance, kde vám opravdu pšenka nekvete. Nebojujte s větrnými mlýny a raději počkejte, až se konstelace zlomí.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zrozenci Lva se v květnu cítí skutečně jako ryba ve vodě. Kněžka lásky vás ve své náruči hřeje až do poloviny měsíce. Přináší četné příležitosti k seznámení, kdy nevíte, jakému protějšku dát přednost. Ani pracovní život nestojí v těchto dnech stranou. Přímo z vesmíru proudí originální myšlenky i zdravá sebejistota. Sice se hodně zapotíte, ale nakonec splníte náročné požadavky svých nadřízených.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, květen nepřeje tentokrát lásce ale kariéře. Od 8. května se radujete z přízně Merkuru, díky němuž zvládáte náročné pracovní tempo a vypořádáte se s každým nepříjemným úkolem. Dokonce ustojíte i nevlídnou náladu svého vedení bez ztráty květinky. V milostném životě je třeba ustát první polovinu měsíce, kdy své okolí hodnotíte dost negativně. Nepotkáváte nikoho zajímavého, kdo by stál za pozornost.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Váhy to na začátku měsíce vidí černě, ale naštěstí je budoucí vývoj příjemně potěší. Od 8. května se vám otevírají nové obzory a rozhodně netrpíte myšlenkovým stereotypem. Baví vás zkoušet nové aktivity, což se projeví na pracovním i soukromém životě. Pro tělo bude příjemnější druhé zmíněné. Láska chytí druhý dech a nebudete vědět, kdy s miláčkem přestat. Nezadané baví zkoušet riskantní návrhy.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Štíři, co jiného by vás mohlo čekat než bouřlivý vývoj v lásce! Rozhodně neplatí, že byste byli chladnokrevní. Naopak vám v krvi dřímá obrovská vášeň, jíž dostanete široké okolí. Baví vás riskovat a posouvat hranice dlouholetého soužití. U zadaných to není nic lehkého kvůli miláčkovým výkyvům nálad. Jestliže jste single, nehledáte perspektivní známost. Prostě se chcete bavit.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, v pátém měsíci prožíváte fantastický čas dnem i nocí. Velkou roli sehraje kněžka lásky, která zesiluje osobité kouzlo a slibuje nejedno zajímavé setkání. Do poloviny měsíce byste mohli najít spřízněnou duši, případně založit rodinu. Do 7. května se také nabízí příležitost k profesnímu růstu. Po celý květen profitujete z dobré nálady, jen v závěru si dejte pozor na ubývající vitalitu.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, ačkoliv se začátek května nevyvede podle představ, neházejte flintu do žita. Je třeba přečkat nevlídnou konstelaci, která se podepisuje na finanční stabilitě, či lépe řečeno nestabilitě. Problémy se ukazují i v lásce. Zjišťujete, že nový objev je zahleděný do sebe a nehodláte s ním ztrácet čas. Od 7. května se vrací koncentrace na práci a v půli měsíce se prolomí ledy i v citových záležitostech.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lidé narození ve znamení Vodnáře patří mezi excentrické osoby, takže nikoho nepřekvapí jejich květnová družnost. Potřebujete se obklopit zajímavými lidmi, vyhledáváte místa, kde se něco děje a odpočívat dokážete jedině aktivně. Jste jako uragán, kterému nikdo neodolá. Osobité kouzlo ocení nejenom nezadaní, ale hodit se bude i v kariérních soubojích. Jedinou černou kaňku představuje napětí v rodině.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jaký měsíc čeká zrozence Ryby? Rozhodně nebudete těmi, kdo vyjí osaměle na bílý měsíc. Manitou zesiluje fyzické i duševní schopnosti, což uplatníte ve slibně rozjeté kariéře. Ačkoliv se vám v této sféře daří, s financemi si nemůžete moc vyskakovat. Výdaje převyšují příjmy, na což se nabalují další potíže. V polovině měsíce se těšte na změnu klimatu v lásce. Nezadaní potkají neodolatelnou kořist.

     

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz