Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

„Jste ubozí, přestaňte si stěžovat.“ Moderátor se ve vysílání pohádal s diváky

Autor: Mii - 
31. května 2019
16:34

Nebývalý výbuch emocí se začátkem týdne odehrál na obrazovce americké televize Fox 45. Vysílání reality show The Bachelorette bylo přerušeno kvůli výstraze, že do státu Ohio se řítí tornáda. Zatímco moderátor Jamie Simpson popisoval aktuální situaci, lidé si na sociálních sítích začali stěžovat, že jim zkazil sledování oblíbeného pořadu. Simspon si stížností všiml a přerušil výstrahu, aby diváky za jejich přístup zkritizoval.

Simpson ve výstrahách upozorňoval na sérii tornád, se kterými se posledních 14 dní Amerika potýká. Konkrétně v Ohiu tornáda způsobila značné škody, připravila o proud více než 60 tisíc domácností a usmrtila 82letého muže. Protože situace byla skutečně vážná, Simpson do vysílání vstupoval v pravidelných intervalech, aby informoval, kam tornáda míří.

To se ale nelíbilo některým divákům, kterým vadilo, že kvůli výstrahám je přerušováno vysílání reality show The Bachelorette. Dokonce se na sociálních sítích objevovaly vzkazy typu „dejte ten pořad zpátky a přestaňte pořád mluvit o tornádech“ nebo „nezapnula jsem si The Bachelorette, abych koukala na předpověď počasí“.

Plné zuby lidí

Simpson nejdříve zprávy ignoroval. Postupně mu ale začaly vadit, až se při jednom vstupu rozhodl divákům sdělit, jaký na jejich stížnosti má názor. „Koukal jsem na sociální média a někteří lidé si stěžují. Ne, opravdu nepustíme zpět ten pořad. Panuje tu nebezpečná situace, chápete to?“ začal svoji rozpravu.

„Jde o vaše vlastní město. Mám plné zuby lidí, kteří si na přerušování stěžují. Naší prací je zajistit, že budete v bezpečí, a o to se tady snažíme. Někdo zmínil, že mi jde o mé ego. Přestaňte. Prostě si přestaňte stěžovat. Vážně nejde o ego,“ pokračoval. „Kašlu na vás, jste patetičtí,“ řekl závěrem Simpson, co si o divácích myslí.

htypetr ( 31. května 2019 18:45 )

[[-Najítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : da.gd/nahe

Zobrazit celou diskusi