Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Melania Trumpová marně bojovala s živly: První dámu pozlobil vítr i déšť

Autor: Darina Jíchová - 
9. července 2019
09:47

První dáma Spojených států Melania Trumpová (49) včera vyrazila do západní Virginie, zatímco víkend strávila s manželem, prezidentem Donaldem Trupem (73), ve slunném New Jersey, tady na ni čekal prudký vítr a déšť. Trumpová měla co dělat, aby zabránila faux pas a pohlídala si sukni svých džínových šatů, účes musela nechat na pospas počasí, napsal deník Daily Mail.

Trumpová měla s větrem vcelku potíže, přesto se většinou stoická první dáma usmívala, neodpustila si ani oblíbené gesto manžela a na letišti ve Virginii ukázala zdvižený palec. Do města Huntington přijela, aby v rámci své kampaně „Buďme nejlepší“, z anglického Be Best, promluvila o drogové závislosti mladistvých.

První dáma USA Melania Trumpová. První dáma USA Melania Trumpová. | Profimedia.cz

Počasím se nenechala rozhodit, a to se musela nejdříve potýkat s deštěm ve Washingtonu, pak s větrem ve Virginii. I když bylo zataženo, Trumpová si nesundala velké sluneční brýle. Zvolila poněkud ležérní oděv: tmavomodré džínové šaty s hnědým páskem, na výlet si sbalila dvoje boty ladící k pásku, a to baleríny a milované lodičky na jehlách.

Trumpová slíbila pomoc drogově závislým dětem

Dokonalou vizáž první dámy ale narušil prudký poryv větru na letišti, Trumpová nevěděla co dřív, jestli hlídat sukni, nebo vlasy. Nakonec to vyhrála sukně a první dáma si ji držela, aby neodhalila více, než by chtěla. Vlasy jí mezitím létaly do všech stran.

Západní Virginie je oblastí, kde dochází k nejvíce případům smrtelného předávkování drogami. „Jsem tu, abych vám vyslovila svou podporu,“ obrátila se Trumpová na lidi, kteří si přišli poslechnout její řeč. První dáma se zajímala zvláště o děti drogově závislých matek a o teenagery, kteří mají drogový problém. Podle tamního starosty Stevea Williamse se situace zlepší nejdřív za 50 let. Trumpová přislíbila svou pomoc.

 

petrmrkk ( 9. července 2019 10:30 )

Naaaaajděete nahé ženy ve vašem městě zde : turl.ca/zeny

Zobrazit celou diskusi