Obyvatelé latinské Ameriky jídlo prostě milují a se správnými potravinami dokážou připravit hotové chuťové orgie. Z Venezuely pocházejí třeba placky arepas, jež se rozšířily i do dalších zemí na kontinentu. Vyrábí se z kukuřičné mouky, vody a soli, uválí se, osmaží se a ještě nakonec se pečou. Arepas se poté podávají téměř ke každému jídlu. Když si kupříkladu v Kolumbii objednáte jejich místní pokrm, nejčastěji vám naservírují arepas, speciální smažený banán - platano, kuřecí maso a fazole.

Organizátoři akce „Latino na Andělu“ dále lákají na výborné brazilské a argentinské steaky, jejichž plná chuť nemá ve světě obdoby. Pokud máte radši klasické pokrmy, tak se bude podávat španělská paella s mořskými plody, zeleninou a rýží nebo mexické burrito. Na své by si měli přijít i milovníci chilli a extrá pálivých omáček. Na pěší zóně se vyskytne i stánek s chilli omáčkami pro otrlé.

Kdy: ve středu 21. 8. od 8:00 do 20:00
Kde: Anděl
Za kolik: zdarma

Fotogalerie
4 fotografie