Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dcera (†18) miliardářky se utopila na Mallorce: Její tělo našli v bazénu po propařené noci

Autor: shp - 
16. srpna 2019
11:21

Patří mezi nejbohatší ženy Velké Británie, ale i přes své obrovské jmění nyní pláče a nezajímá ji nic jiného než ztráta milované dcery. Miliardářka Rachel Clacherová (53) přišla o svou Josie (†18) při dovolené ve Španělsku, na kterou jela s ní. Mladá dívka se utopila v bazénu.

Byla to báječná dovolená na slunné Mallorce s rodinou a přáteli. Změnila se však v nejsmutnější výlet Clacherových. Po propařené noci se mladá Josie rozhodla, že si ještě na chvíli zaplave v bazénu. To se jí stalo osudným. Když ji zanedlouho začali hledat přátelé, našli její tělo ležet bezvládně na dně bazénu.

Zdravotníci Josie neoživili

Tragédie se odehrála v úterý kolem sedmé hodiny ranní ve vile nalézající se ve městě Alaro. Soused sice po zaslechnutí křiku zavolal policii a záchrannou službu, ale bylo už pozdě. I když se Josie snažili zdravotníci oživit, jejich snaha byla marná. Vyšetřovatelé se nyní snaží zjistit přesnou příčinu smrti Josie.

Pitva určí příčinu smrti, ale vypadá to, že mrtvá žena před svou smrtí byla venku s přáteli a do vily se vrátila krátce předtím, než byla nalezena v bazénu,“ řekl podle Daily Mirroru jeden z nich s náznakem, že ve smrti dědičky velkého jmění mohly sehrát roli alkohol a nedostatek spánku.

Máma miliardářka pomáhá mladým

Rachel Clacherová založila společně s bratrem Edem Reevesem firmu Moneypenny, jež pomáhala zaměstnat mladé lidi, kteří si nemohli najít práci nebo byli špatně placeni. Zaměřovala se na telefonickou komunikaci v callcentru. Časem společnost expandovala do charity WeMindTheGap.

Clacherovou za její práci ocenila i královna Alžběta II. (93). Její syn princ Charles (70) dokonce před dvěma lety slavnostně otevřel nové hlavní sídlo Moneypenny ve Wrexhamu. Josie byla prostřední ze tří dcer a rodině bude velmi chybět. Všichni jsou z jejího náhlého odchodu stále v šoku.

Obrovské jmění

My všichni jsme extrémně zničeni a naše myšlenky a modlitby směřují v tomto těžkém čase k rodině,“ prohlásila mluvčí společnosti Moneypenny. V minulosti se společné jmění Clacherové a Reevese odhadovalo na v přepočtu na 2,8 miliardy korun.

msml20 ( 16. srpna 2019 12:26 )

Zdá se mně, že je poslední dobou, poněkud časté úmrtí někoho z miliardářské rodiny. Třeba si uvědomí, že peníze jim to nejcennější zdraví a snadný život nezaručí.
Každopádně rodině upřímnou soustrast a mladé slečně nahoře klid a mír.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání