Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Michal (†30) zemřel při autonehodě na Teplicku: Zabil ho drtivý náraz do stromu

Autor: ČTK, dce - 
18. srpna 2019
17:43

Tragicky dopadla dopravní nehoda, ke které došlo v sobotu ráno v obci na Teplicku. Třicetiletý řidič osobního auta z dosud neznámých důvodů nezvládl řízení a narazil do stromu. Muž náraz nepřežil.

Třicetiletý řidič osobního auta nepřežil v sobotu ráno náraz do stromu v obci Háj u Duchcova na Teplicku. "Policie příčiny nehody vyšetřuje," uvedla mluvčí krajské policie v Ústí nad Labem Jana Slámová.

Nehoda se stala kolem 06:00 v Kubátově ulici. Obětí se stal teprve třicetiletý Michal z Teplic. Podle svědků by na vině mohla být příliš vysoká rychlost, o čemž svědčí i dveře vozu, které se doslova omotaly kolem stromu. "Jsem vyskočil z postele, já myslel, že mi spadnul barák?" komentoval FTV Prima jeden z místních šílenou ránu, kterou nad ránem zaslechl. "Jel zespoda, musel dostat smyk, protože do toho stromu vletěl bokem. Jestli se nelekl něčeho, nebo já nevím."

Michalova smrt zdrtila zejména jeho nejbližší, ale i velkou řadu přátel, kteří sdílí smutné zprávy na sociálních sítích. "Míšo, byls dobrým kamarádem - nezklamals, nikdy si nezkazil žádnou srandu. Vzpomínáme navždy. Neměl jsi nám ještě odcházet, budeš tu strašně scházet. Odpočívej v andělském klidu, jednou se zas sejdem," napsal jeho kamarád na facebooku.

offline ( 19. srpna 2019 14:03 )

Koukám, Míša měl fajn kámoše....

Jaros999 ( 19. srpna 2019 08:43 )

Zlámal bych ti ruce nohy kopal tě do ksichtu do ty doby dokud by si nelitoval toho co tu píšeš za prasarny

Jaros999 ( 19. srpna 2019 08:39 )

Co ty mrsino zasrana dupal bych ti na hlavu ty koště ubohý kdo si myslíš že jsi chcipni ***e

Jaros999 ( 19. srpna 2019 08:37 )

blecktajp, ViktorOchlupin, offline, StojanJakotyc, zkratik
Vy všichni byste měli chcipnout koštata, vás najít tak vám urazim palice *** zasrany blecktajp, Viktor, vy ***i vás si najdu a chcipnete vy fuj že vám není zle z toho co tu píšete nikdo jste ho neznali tak si neberte jeho jméno do huby mrdky jste nic vic

offline ( 18. srpna 2019 19:21 )

Klid, lidí je dost. Jen dneska přibylo na Slovensko 30 Afghánců, za chvíli jsou u nás.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání