Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krásná maminka Zdenka (†38) za hranicemi začínala nový život: Nový přítel Ján (†23) ji rozsekal nožem!

Autor: chal - 
19. srpna 2019
17:23

Šokující případ vraždy vyšetřují slovenští kriminalisté v Rimavské Sobotě. V jednom z tamních bytových domů na schodech v noci ze soboty na neděli ubodal 38letou maminku Zdenku její přítel. Hrozivý čin měl přímého svědka - vše viděl soused, kterého probudil křik z chodby... Vrah z místa činu utekl a pravděpodobně spáchal sebevraždu.

Byla to šílená scéna. V noci ze soboty na neděli obyvatele paneláku v Rimavské Sobotě probudil děsivý křik. Šlo o krásnou 38letou Zdenku, kterou brutálně napadl její 23letý přítel Ján. Podle známých s ním byla jen dva nebo tři měsíce. Jejich vztah skončil tím nejtragičtějším způsobem.

„Byl to až hysterický křik a po chvíli sousedka třikrát zakřičela o pomoc. Hned mi bylo jasné, že se děje něco zlého,“ sdělil deníku Plus JEDEN DEŇ Zdenčin soused, který vražedné běsnění viděl na vlastní oči. „Zdenka vyběhla ze svého bytu a on ji honil. Spadla na zem obličejem dolů, to ještě žila. On ji píchal nožem do zad. Byl to velký kuchyňský nůž a podle mě to dělal za plného vědomí, beze slova, surově. Doslova ji tím nožem rozsekal,“ vypověděl svědek s tím, že pachatelem byl Zdenčin nový přítel, 23letý judista.

Mladík se na šokovaného souseda po chvíli otočil a vyběhl směrem k němu, on se naštěstí duchapřítomně zabouchl v bytě a zamkl dveře. Vrah pak někam utekl.

Po několika hodinách podle Plusky přijali záchranáři na tísňové lince hovor od 23letého Jána, který si sám zavolal o pomoc s bodným zraněním hrudníku. Mladík v neděli ráno zemřel. Policisté zatím nepotvrdili, jestli šlo o Zdenčina vraha.

Podle informací listu Plus JEDEN DEŇ Zdenka dlouho žila v Čechách, a dokonce tu založila rodinu. Do Rimavské Soboty se prý odstěhovala teprve před třemi měsíci, aby tam začala nový život. Zdenčin tříletý synek byl podle deníku v době vraždy naštěstí u otce v Olomouci.

Ján podle Plusky Zdence jen pár dní před vraždou vyznal lásku na sociální síti. Co přesně se mezi milenci stalo, by mělo odhalit policejní vyšetřování.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání