Monika Štiková je od skončení kontroverzní reality show Štiky k nepoznání. Z drsné, zásadové a lehce vulgární matky Ornelly (26) a Charlotte (22) je najednou usmívající se a láskou překypující žena. Může za to její o pětadvacet let mladší partner, hokejista Petr Binias, za kterým se kvůli jeho angažmá odstěhovala do Německa.

Nedávno spolu dokonce absolvovali první dvě společné zahraniční dovolené, v Turecku a Tunisu. „Dovolená byla super. Léto jsem si fakt užila na plný pecky. Nejlepší to bylo u moře, pochvalovala si v rozhovoru pro eXtra.cz dovolenkový odpočinek s přítelem. 

Petrovi ovšem brzy začíná nová hokejová sezóna, a tak se musí začít pořádně připravovat. To dělá Štikové trošku vrásky. „Teď se vracíme do Německa. Mému Petrovi začíná nová hokejová sezona. Takže příprava a dřina. Ani ho nemohu už moc unavovat v posteli,“ smála se známá sekernice, která naznačila, že jim to v sexu více než klape.

„Musí nabrat zase sílu. Je tomu uzpůsobená i strava. Vařím mu já, ale on si řekne, co potřebuje a co ne. Ale za tu dobu, co jsme spolu, tak už vím, co mám vařit a co jí,“ vysvětlovala Štiková, ze které zamilovanost jen srší. Podobně je na tom i Petr, který nedávno k narozeninám své vyvolené věnoval prsten z bílého zlata. „Péťa na mně opravdu nešetřil. Stačili jsme oslavit i mé narozeniny a dostala jsem prsten z bílého zlata, dojalo mě to,“ dodala Štiková, která se podle všeho do České republiky jen tak nevrátí. 

VIDEO: Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem! 

Video
Video se připravuje ...

Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem! FTV Prima

Fotogalerie
82 fotografií