Blondýnka, která už delší dobu bojuje s boreliózou, se na sociálních sítích pochlubila krátkým videem, na němž se usmívá a vypadá velmi spokojeně. Prochází se u vody v Bratislavě a pak se dokonce chlubí prstýnkem a záběry doplňuje anglický popisek „Love is in the air“, tedy láska je ve vzduchu.

Chvíli je na snímcích vidět i tajemný tmavovlasý mladík v tričku s motivem oblohy. Že by to byl právě on, kdo Anně vyčaroval úsměv na tváři a přiměl ji hovořit o lásce? Jeho totožnost zatím herečka známá z pohádky Kouzelník Žito a seriálu Ulice tají.

Ovšem web eXtra.cz přišel s tvrzením, že se jedná o Jána Strapce, rappera, který vystupuje coby Strapo. Věnuje se freestyleu a spolupráce ho pojí i s rapperem Ektorem. V novém příspěvku na svém instagramu měl totiž přesně takové tričko jako tajemný nový přítel Kadeřávkové.

Ta v minulosti dlouhou dobu randila s kolegou z Ulice Johahem Mádrem (25). Loni ale oznámili rozchod a zůstali pouze přáteli. Anička pak prožila románek údajně i se starším hudebním skladatelem Danielem Bartákem (38), ovšem dvojice to nikdy nepotvrdila. Rozejít se měli údajně kvůli tomu, že mladá herečka měla příliš hvězdné manýry.

VIDEO: Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu!

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií